Katarina Baban, miljenica publike koju pamtimo po glavnoj ulozi u Zlatnim dvorima, vraća se na male ekrane.

Galerija


Katarina Baban u punoj je spremi za novu sezonu showa Tvoje lice zvuči poznato. Dok su pripreme u jeku mi smo s glumicom pretresli različite teme, no za početak nas je zanimalo od kuda ona u TLZP?

Vezani članci Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru! Tvoje lice zvuči poznato (Foto: Dnevnik.hr) Iznenađenje u predfinalnoj emisiji: Natjecatelje showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' umjesto Nives ocjenjivat će Maja Šuput

''Privlačan mi je ovaj projekt od prije nekoliko godina. Super mi je to uskakanje iz uloge u ulogu. To jest moj posao ali ovo je puno intenzivnije i to me veseli'', kazala je Katarina koja je glumica ali i dizajnerica.

Katarina Baban (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)
Katarina Baban (FOTO: Anamarija Batur)

''Dizajnerica sam postala slučajno. Glumica sam primarno, a tek onda dizajnerica. Rizično je imati dva posla i to zbog psihičkog zdravlja (smijeh) jer to oduzima puno vremena. Posao slobodnih umjetnika je specifičan i nemate uvijek angažman. Ovim drugim poslom sam na neki način željela osigurati si dodatni posao'', otkriva Katarina.

Katarina je lijepa žena pa nas je zanimalo je li joj dečko možda ljubomoran? ''Nije, nije! A da je, to bi bio veliki problem. U ovom poslu je važno razumijevanje jer često mijenjaš partnere. Često me pitaju kako mi dečko reagira kada imam scenu gdje se ljubim, ali to je samo moj posao'', kazala je kandidatkinja showa Tvoje lice zvuči poznato.

Katarina je otkrila i svoje mane, a što je točno rekla pogledajte u našem video prilogu.

Katarina Baban (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL)
Katarina Baban (FOTO: Anamarija Batur)