Raspametio žiri

Maestralna izvedba: Spektakularni Bojan potpuno pokorio scenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Bojan Jambrošić pjesmom ''Ima nešto u tome'' zasluženo je odnio pobjedu.

Maestralnom izvedbom Bojan Jambrošić oduševio je stručan žiri. Zahvaljujući hologramskom prikazu vidjeli smo ga kao Doris Dragović i kao Jacquesa Houdeka s pjesmom ''Ima nešto u tome''.  Bojan je odnio zavidnu pobjedu, ali i pohvale žirija. Nemam riječi! Teško mi je komentirati kako si pjevao Žaka, jer neobično mi je to, kao da sam cijelo vrijeme gledao sebe. Jako dobro, ja ne znam što bih rekao, ali zato me Doris raspametila i ne mogu vjerovati kako si u dlaku, u nijansu skinuo Doris! Nevjerojatno!“, komentirao je s oduševljenjem Jacques Houdek. Ovom pobjedom Bojan je odlučio da će Nova TV u njegovo ime iznos od 10 tisuća kuna donirati Udruzi Murid iz Čakovca.

Pogledaj i ovo showbuzz TVOJE LICE ZVUČI POZNATO ''Ovo će biti jedna prava poslastica!'' - Mario Roth u ulozi Georgea Michaela

Tijek emisije pratite u nastavku:

Četvrtu epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' otvorio je Jacques Houdek. Pjesmom ''Kad nekoga voliš'' zapalio je atmosferu u studiju, a danas ima i ulogu četvrtog člana stručnog žirija. ''Ljudi, sjajni ste'', poručio je Houdek nakon što je otpjevao pjesmu.

Mario Roth transformirao se u Axla Rosea, frontmana hard rock banda Guns N' Roses i s pjesmom ''Paradise City'' zapalio publiku. "Fantastičan si, nasmiješen si i imaš tu energiju, a ovo ti je leglo fantastično!“, poručio mu je Tomo, dok je Goran zaključio kako mu se njegov nastup nije svidio iz razloga što smatra kako on osobno to nikad ne bi mogao izvesti. „Što se tiče Paradise Cityja, volio bih se tamo nastaniti. Čestitam ti od srca“, dodao je Goran, a Sandra mu je poručila: „Karizmatično, energično, zapalio si publiku, fenomenalno otvaranje emisije. Ali stvarno, naviknuo si nas na jako visok standard, nemamo zamjerke. Cijeli organizam si upotrijebio kao instrument!“

Nives Celzijus još jedanput iznenadila je svojom neprepoznatljivom transformacijom u muški spol i odličnom izvedbom, a utjelovila je Zvonka Bogdana s pjesmom ''Moja mala nema mane''. „Ja ti čestitam! Stvarno si skinula Zvonka, njegove izraze lica. Donijela si jednog gospodina u zrelim godinama!“, poručio joj je Goran, dok je Tomu ponajviše zaintrigirala maska za koju je konstatirao da mu je malo čudna, a Jacques je bio više nego ugodno iznenađen te joj je poručio: „Nemam riječi, evo sram me bilo, stvarno nisam to očekivao od tebe, Nives! Pjevati Zvonka Bogdana je nemoguća misija u načelu za ženu koja ima glas negdje gore visoko. Međutim, čak je i to bilo dobro! Ja sam se baš iznenadio vrlo ugodno!“

Anu Gruicu gledali smo kao Katy Perry s vrckavom pjesmom ''Last Friday Night'' čiji je spot Ana vjerno dočarala. „Zbilja ti je leglo ovo. Napokon si se opustila, dobro si se zabavila, mi smo se dobro zabavili“, komentirao je Tomo, dok je Sandra pohvalila njezinu transformaciju iz štreberice u zgodnu ženu, a Jacques joj je poručio: „Ti si zapravo vjerno dočarala Katy Perry live.''

S pjesmom ''Disco'' francuske grupe Ottawan, Ivana Mišerić je zabavila i rasplesala publiku i žiri. „Ivana, ova maska ti je fantastično legla, tebe nema u tome! Super si skinula ples, pokrete, uživala si i bila opuštena do kraja“, poručio joj je Tomo, a Goran je zaključio kako je bila na visini zadatka te kako je predivno „plahutala“ po sceni.

Daniel Bilić transformirao se u svoju kolegicu Nives Celzijus i nastupom s pjesmom ''Karanfili'' beskrajno zabavio i nasmijao do suza žiri i publiku, a Jacques je nakon nastupa kazao kako mu je pao šećer te je posegnuo za kockicom čokolade. „Ja ću ti dati najveći kompliment: Ovo što si ti napravio sada, ja to nikada ne bih mogao napraviti. Sve pohvale!“, uputio mu je Jacques, a Goran je zaključio kako je Daniel jako hrabar i darovit čovjek, dok mu je Tomo savjetovao da samo tako i nastavi.

Dalibor Petko, ovoga puta, bio je Mladen Bodalec iz grupe Prljavo kazalište i donio sjajnu atmosferu s hitom ''Ne zovi mama doktora''. Nakon nastupa Sandra je zaželjela vidjeti ga kao Celine Dion dok mu je Jacques savjetovao da razmisli o fudbalerki te zaključio: „Čini mi se kao da je ova emisija rađena zbog tebe i još nekih ljudi, koji imaju neke talente i skrivaju se svih ovih godina. Vrlo ozbiljno si shvatio svoj zadatak, nije bilo karikaturno!“

Sjajnu izvedbu koja je sve zadivila donijela je i Mia Anočić Valentić na binu u liku Fergie iz grupe Black Eyed Peas. Mia je oduševila kako s pjevanjem, tako i s plesnom koreografijom.„Mala si tempirana bomba, džepna Venera. Puna si talenata. Uz ovu koreografiju pjevati i popamtiti hrpu teksta. Sjajno si donijela tu energiju i postala si labud nakon svih ovih muških uloga“. konstatirala je Sandra, dok joj je Tomo poručio: „Gljiva baca na tebe različite likove i ti kroz sve njih prolaziš lagano i opušteno sa savršenim rezultatima, tako i ovo tu“. Jacques je priznao da ju nije imao priliku do sada gledati u kazalištu, no kaže, sada će se raspitati. „Ako si ti ovo sve uspjela, mora da si jako dobra glumica. Ova koreografija je van svake pameti, ja ne znam kako se to sve zapamti“, dodao je.

Bojana Jambrošića dopao je najveći izazov ove sezone jer mu je gljiva podarila čak dvije transformacije. Tako smo Bojana zahvaljujući hologramskog prikazu vidjeli i kao Doris Dragović i kao Jacquesa Houdeka s pjesmom ''Ima nešto u tome''.

Najoduševljeniji bio je Jacques Houdek koji je kao počasni član žirija gledao Bojana koji je stupio na scenu u njegovom liku, dok se na hologramu mogla vidjeti Bojanova transformacija u Doris. „Prvo kad sam ga vidio da izlazi pomislio sam: majku mu, ljepši je od mene, ne može! Nemam riječi! Teško mi je komentirati kako si pjevao Jacquesa, jer neobično mi je to, kao da sam cijelo vrijeme gledao sebe. Jako dobro, ja ne znam što bih rekao, ali zato me Doris raspametila i ne mogu vjerovati kako si u dlaku, u nijansu skinuo Doris! Nevjerojatno!“, bio je oduševljen Jacques koji je za kraj zahvalio sektoru maske i dodao: „Zahvalit ću se Novoj TV na ovom iskustvu koje se ne može nigdje doživjeti!“.

U jednom dahu gledala ga je i Sandra. „Doris si savršeno skinuo, bez mane, od njenih gesta, od načina kako izgovara tekst. Ovo je fascinantno, ova tehnologija! Ja ovo nisam vidjela niti na jednoj televiziji!“, poručila mu je dok je Goran dodao kako je holograme vidio u Zvjezdanim stazama i Star Warsu te zaključio: „Sada vidimo da je budućnost ovdje i zahvaljujem ti se na tom kvantnom skoku! Čestitam ti, stvarno je bilo predivno i pjevački i glumački i na svaki mogući način.“

Iduća epizoda donosi nam još jedan duet i hologram, a zadatak utjeloviti Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika pripao je Ani Gruici. Bojan Jambrošić postat će Nina Badrić, Daniel Bilić Will Smith, a Nives Celzijus Olivia Newton John. Dalibor Petko priuštit će gledateljima zasigurno još jednu nezaboravnu transformaciju u članicu grupe Las Ketchup, dok će Ivana Mišerić ući u lik pjevača grupe New Kids On The Block. Mia Anočić Valentić postaje Ljiljana Nikolovska iz grupe Magazin, a Mario Roth otpjevat će hit grupe Gipsy Kings.


Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

Propustili ste emisiju? Pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene