Ana Vilenica, u pauzi od priprema za show Tvoje lice zvuči poznato, dala nam je intervju gdje je progovorila o svojem životu.

Galerija


Ana Vilenica glumu je studirala u Sarajevu, magistrirala u Londonu, Riječanka je i živi  u Zagrebu. Ipak, Ani je jedan grad posebno drag.

Vezani članci Lana Klingor Mihić - 4 Nakon 13 godina skrivanja od javnosti javila se Kasandra: Evo što je poručila Lani Klingor Siniša Ružić U uskoj kombinaciji i s osmijehom od uha do uha uljepšao nam je dan: ''I malo jača žena voli biti lijepo uređena''

''Iako već dugo tamo ne živim, moj grad po mjeri je Rijeka. Danas vodim obiteljski život, a da sam tamo bilo bi nam lakše zbog baka servisa. Rijeka ima more, tu je Opatija, Platak… Ali najidealcije bi bilo živjeti pola godine u Londonu, a pola u Rijeci'', otkrila je glumica Ana Vilenica koja se priprema za show Tvoje lice zvuči poznato.

Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur)

Za glumce se često zna reći da su tašti, pa nas je zanimalo je li to uistinu točno. ''Istina je, glumci su tašti pa se zato ni ja ne družim puno s njima (smijeh). Ali to je normalno, mi smo stalno izloženi i onda se nekako izgradi taj neki zid. Često su tašti glumci, ali to je takav poziv i morate nas trpiti'', otkriva Ana.

Ana nam je otkrila i brojne druge stvari i njezina života, a cijeli intervju pogledajte u video prilogu.

Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur)