''Morate nas trpiti''

Lijepa Ana progovorila o taštini: ''Ni ja se ne družim previše s glumcima''

Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) +0 Ana Vilenica (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Ana Vilenica, u pauzi od priprema za show Tvoje lice zvuči poznato, dala nam je intervju gdje je progovorila o svojem životu.

Ana Vilenica glumu je studirala u Sarajevu, magistrirala u Londonu, Riječanka je i živi  u Zagrebu. Ipak, Ani je jedan grad posebno drag.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

''Iako već dugo tamo ne živim, moj grad po mjeri je Rijeka. Danas vodim obiteljski život, a da sam tamo bilo bi nam lakše zbog baka servisa. Rijeka ima more, tu je Opatija, Platak… Ali najidealcije bi bilo živjeti pola godine u Londonu, a pola u Rijeci'', otkrila je glumica Ana Vilenica koja se priprema za show Tvoje lice zvuči poznato.

Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur)

Za glumce se često zna reći da su tašti, pa nas je zanimalo je li to uistinu točno. ''Istina je, glumci su tašti pa se zato ni ja ne družim puno s njima (smijeh). Ali to je normalno, mi smo stalno izloženi i onda se nekako izgradi taj neki zid. Često su tašti glumci, ali to je takav poziv i morate nas trpiti'', otkriva Ana.

Ana nam je otkrila i brojne druge stvari i njezina života, a cijeli intervju pogledajte u video prilogu.

Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur) Ana Vilenica (FOTO: Anamarija Batur)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene