Özcan Deniz i manekenka Feyza Aktan vjenčali su se u ožujku 2018., a navodno je još prošle godine njihov brak propao.

Galerija


Turski ljepotan i zvijezda serija "Istanbulska nevjesta" i "Sudbina" Özcan Deniz (48) doživio je bračni krah s 20 godina mlađom suprugom, manekenkom Feyzom Aktan

Vezani članci Özcan Deniz (FOTO: PR) Pohvalio se na Instagramu: Zvijezda ''Istanbulske nevjeste'' i turski zavodnik u 46. godini postao je otac Salih Bademci (Foto: Instagram) Zvijezda serije ''Istanbulska nevjesta'' otkriva: ''Kako mi je vlastita supruga postala ljubavnica''

Kako pišu tamošnji mediji, par se razišao još prošle godine nakon 15 mjeseci braka. Özcanu i Feyzi su presudile česte svađe, njezina ljubomora i nekontrolirano trošenje novca, ali i to što nije brinula o njihovom sinu Kuzeyju (2) kojeg glumac obožava i dijeli trenutke s njim na Instagramu. Turski mediji najavljuju mučnu sudsku parnicu jer Feyza želi naknadu za vrijeme u braku od 15 milijuna funti, a vjerojatno će se sukobiti i oko skrbništva nad djetetom. 

Inače, glumac se oženio mlađahnom ljepoticom u ožujku 2018., a dva mjeseca kasnije su dobili sina. O njihovim bračnim problemima se počelo šuškati nakon osam mjeseci zajedničkog života i tvrdilo se da je njihovoj ljubavi kraj. No oni su opovrgnuli sve i istaknuli da je njihov odnos odličan. 

Rijetko koga su uvjerili u to i procurila je informacija da je Feyza jako ljubomorna i smeta joj što njezin muž snima s turskim ljepoticama. Navodno je bila bijesna kada je radio na filmu "Drugi čovjek" s kolegicama Asli Enver i Meryem Uzerli. Posebno su joj smetale ljubavne scene s Meryjem i pričalo se da je zbog toga imala živčani slom. Özcan je sam priznao nakon premijere da se njegova supruga teško nosi s tim dijelom njegovog posla. 

"Nikako je ne mogu uvjeriti da je to samo posao", rekao je. Feyza je možda strahovala da će ju ostaviti zbog glumice jer je Deniz svojedobno ljubio Fahriye Evcen (34) koja se 2017. udala za turskog ljepotana Buraka Özçivita (35). 

Iako posljednjih godina Özcan zarađuje velike honorare za svoje glumačke angažmane i Feyza će pokušati ugrabiti dio toga, imao je teško djetinjstvo. Njegova obitelj je bila siromašna i imao je još četvoro braće i sestara. Često su mijenjali mjesto stanovanja jer su se selili u potrazi za poslom. 

Deniz je s 15 godina odlučio prekinuti školovanje i posvetio se glazbi, a nekoliko godina kasnije se preselio u Njemačku gdje je pjevao po noćnim klubovima i svadbama. Život mu se promijenio kada ga je 1992. zamijetio turski producent i snimio je album, a kasnije je objavio njih 11 prije nego što je doživio glumačku slavu. 

Sandra Perković je sve ljepša i niže uspjehe na svim poljima: U zavodničkom izdanju stavila dekolte u fokus