Özcan Deniz, glumac iz serije Istanbulska nevjesta, danas ima puno razloga za sreću.

Galerija


Özcan Deniz jedan je od najpoželjnijih muškaraca kada su turski glumci u pitanju. Naime, ovaj omiljeni turski glumac svakodnevno se bori s mnogobrojnim idejama obožavateljica kako bi mu se približile.

Vezani članci Özcan Deniz - 1 Bračni krah nakon 15 mjeseci? Šuška se da će za to isplatiti 15 milijuna funti mlađahnoj supruzi Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Turski zavodnik u 46. godini postaje otac! Dijete čeka s 20 godina mlađom

Ipak, glumac je zaljubljen pa tako brojne žene neće imati priliku upoznati omiljeno tv lice.

Posljednjih mjeseci ovaj turski frajer prolazi kroz jedno od najljepših razdoblja u životu. Naime, nedavno je postao otac malenog dječaka koji je kruna njegove ljubavi s 20 godina mlađom ljepoticom Feyzom Aktan.

Özcan Deniz danas je slavan, dobro zarađuje, žene ga obožavaju, no nije uvijek bilo tako. Glumac je odrastao u siromašnoj obitelji s petero djece. Često su selili jer su tražili posao pa je tako glumac stalno mijenjao adresu tijekom najranijeg djetinjstva.

Obitelj se na kraju skrasila na obali Egejskog mora gdje je glumac počeo svirati s različitim orkestrima i tako uzdržavao obitelj. S 15 godina je morao prekinuti školovanje kako bi mogao raditi. Sa 17 seli u Istanbul, a potom u Njemačku gdje nastupa po klubovima i vjenčanjima. Kada ga je 1992. čuo jedan turski producent objavljen mu je prvi album i tada je polako njegov život krenuo uzlaznom putanjom.

Duje Ćaleta Car ''pobjegao'' iz Hrvatske, a s njim je i lijepa Adriana. Evo gdje se nalaze!

Galerija

Žarka su u zatvoru pokušali zaraziti HIV-om: ''Pod jastukom sam pronašao krvavi papirić''

Drama kod Doris Dragović: Fizioterapeut tri puta oživljavao njezina supruga