Jelena Karleuša pozirala je u izdanju koje je malo toga sakrilo, a njezini obožavatelji udijelili su joj brojne komplimente.

Galerija


Jelena Karleuša (41) dijeli svoje fotografije na kojima je u golišavim izdanjima, a ove posljednje možda su čak nadmašile sve prijašnje po golotinji.  

Vezani članci Jelena Karleuša Karleuša tuguje i objavljuje golišave fotografije, a već je podijelila i što planira nakon ovog nesretnog razdoblja Jelena Karleuša i majka Divna - 1 Jelena Karleuša posvetila emotivnu objavu majci na godišnjicu njezine smrti: "Moj anđele"

Srpska pjevačica pozirala je u mrežastom grudnjaku i majušnoj majici te u crnim tangicama. Karleuša je pritom malo toga sakrila, a pokazala je velik dio svog međunožja. Njezine fotografije na Instagramu su brzo sakupile više od 140.000 lajkova te mnoštvo komentara. 

"Au, gori sve", "Slatka mala", "Žena je grom", "Top", "Mamice", "Žensko sam, ali divota si od žene", "Baš si dobra", "Kao grom iz vedra neba", "Boginja", "Ikona pokidala estradu", pisali su njezini obožavatelji. Jelenu inače na Instagramu prati 2,2 milijuna ljudi. 

Pjevačica se početkom travnja pohvalila da se u karanteni od koronavirusa počastila solarijem. 

U videu koji je objavila na Instagram storyju Karleuša je pokazala da joj je stigao dostavom. Jelena je tako otkrila način kako na koji održava potamnjeli ten, iako ne može ići na Maldive i druge destinacije koje obožava.