Karlie Kloss i biznismen te investitor Joshua Kushner počeli su se viđati 2012., a vjenčanje je održano 2018. godine.

Galerija


Američka manekenka i anđelica Victoria's Secreta Karlie Kloss prošle je srijede bila jedna od zvijezda na pariškoj reviji slavnog dizajnera Jean-Paula Gaultiera.

Vezani članci Karlie Kloss Suprugova obitelj godinama ju je ponižavala i vrijeđala pred svima, ali to ju nije uplašilo ni otjeralo pa danas živi svoj život iz snova Crkva u Salima, ilustracija Svećenik koji se predstavljao kao policajac opet privukao pažnju: Na župni dvor izvjesio zastavu HOS-a, mještani je gađali jajima

1,88 metara visoka ljepotica na pistu je izašla u dvjema kreacijama te nas tako podsjetila na turbulentnu ljubavnu priču sa suprugom Joshuom Kushnerom, za kojeg se udala 2018. godine.

Riječ je o bratu Jareda Kushnera, koji je poznat i kao suprug Ivanke Trump. Par se počeo viđati 2012. godine, a u srpnju 2018. godine potvrdili su zaruke. Mjesec dana kasnije Karlie je postala Židovka, a vjenčanje je održano u listopadu iste godine.

Radi se o "it" paru za koji se baš nikada nije vezao niti jedan skandal, no čini se kako je duo samo dobro skrivao probleme koje je imao s njegovom obitelji, koja godinama nije prihvaćala slavnu manekenku. Tome u prilog dovoljno govori činjenica da ju je s milijarderskom obitelji Joshua upoznao tek nakon 6 godina veze te neposredno prije vjenčanja.

Obitelji Kushner smetalo je što Karlie nije Židovka, pa su zbog toga smatrali da nije dovoljno dobra za Joshuu. S druge strane, o Ivanki Trump imali su pozitivno mišljenje, iako je i ona naknadno prešla na židovstvo.

"Ivanka je drugo, ona ima Trumpovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet te je bogata nasljednica. Karlie je iz predgrađa te nikada nije pohađala fakultet", poručili su roditelji tada zaljubljenom Joshui, koji je više puta stao u njezinu obranu.

No nisu samo njegovi roditelji bili protiv manekenke, već je to bio i brat Jared, zet američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao da nije "previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke. Jared je također često znao govoriti ljudima oko sebe kako će se njegova obitelj sigurno "pobrinuti da Joshuu odvoji od Karlie".

Kushneri su inzistirali na tome da će im "model za donje rublje" upropastiti lozu, pa su Karlie bili zabranjeni dolasci na obiteljska okupljanja. Ipak, ljubav je pobijedila!