Radi se o Karlie Kloss i Joshui Kushneru, bratu Jareda Kushnera koji je poznat i kao suprug Ivanke Trump.

Galerija Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) +0 Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia)

Ona je poznata manekenka, a on uspješan biznismen.

Vezani članci Alessandra Ambrosio Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno Ivanka Trump i Jared Kushner - 3 Godinama je sablažnjavala odnosom s ocem, a teško je podnijela veliku promjenu koja je utjecala na njezinu obitelj

Radi se o Karlie Kloss i Joshui Kushneru, bratu Jareda Kushnera koji je poznat i kao suprug Ivanke Trump. Par se počeo viđati 2012. godine, a u srpnju 2018. godine potvrdili su zaruke. Mjesec dana kasnije Karlie je postala Židovka, a vjenčanje je održano u listopadu iste godine.

Radi se o "it" paru za koji se baš nikada nije vezao niti jedan skandal, no čini se kako je duo samo dobro skrivao probleme koje je imao s njegovom obitelji koja godinama nije prihvaćala slavnu manekenku i bivšu Victoria's Secret anđelicu. Naime, koliko je omražena govori podatak da je partnerove roditelje upoznala tek nakon 6 godina veze i neposredno prije vjenčanja.

Obitelji Kushner smetalo je što Karlie nije Židovka, pa su zbog toga smatrali kako ona nije dovoljno dobra za Joshuu. S druge strane, o Ivanki Trump imali su pozitivno mišljenje, iako je i ona naknadno prešla na židovstvo. No nisu samo njegovi roditelji bili protiv manekenke, već je to bio i brat Jared, zet američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao kako nije "previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

Jared je također često znao pričati ljudima oko sebe kako će se njegova obitelj sigurno "pobrinuti da Joshuu odvoje od Karlie".

Židovska obitelj milijardera smatrala je kako će im "model za donje rublje" upropastiti lozu, pa su Karlie bili zabranjeni dolasci na obiteljska okupljanja. Joshua je više puta stao u njezinu obranu te poručio obitelji kako se njegova veza ne razlikuje previše od one njegovog brata s Ivankom Trump,no roditelji su mu odlučno poručili. "Ivanka je drugo, ona ima Trumpovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet te je bogata nasljednica. Karlie je iz predgrađa te nikada nije pohađala fakultet", rekli su mu tada.

Ljubav je pobijedila, no nakon što je priča izašla u javnost, mladi par viđen je u New Yorku smrknutih lica. I dok se on trudio razgovarati sa suprugom, ona je čitavo vrijeme ljutito gledala na mobitel. Ipak, ako su sve ovo prebrodili, vjerujemo kako će i jednu svađu. 

Talijani poludjeli za Hrvaticom: Nisu odoljeli izgledu i stasu ove ljepotice iz Čakovca! Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +3 Ema Kovač (Foto: Instagram)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju