ne krije sreću

Trudna Hana Huljić blista na novoj fotki, pozirala je u omiljenom društvu s osmijehom od uha do uha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Huljić na Instagramu je pokazala u čijem društvu uživa, a fotografija je izazvala pravo oduševljenje.

Otkako se doznalo da je u vezi s Petrom Grašom i da zajedno čekaju bebu, Hana Huljić rijetko se oglašavala na društvenim mrežama, a sada je pratitelje iznenadila svojom novom fotografijom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Na Instagramu se pohvalila kako uživa u društvu svoje najbolje prijateljice i buduće kume, pjevačice Domenice Žuvele, a djevojke su za fotkanje razvukle osmijehe od uha do uha.

Hana je trbuh prekrila rukama i u opis stavila samo srce, dok je Domenica uz istu fotku u svojim pričama na Instagramu napisala: "Podne s kumicom".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Nova fotka trudne Hane izazvala je pravo oduševljenje na društvenoj mreži, a u komentarima su se javile i neke poznate Hrvatice.

Mia Dimšić im je zalijepila srce, Viktorija Rađa je reagirala zaljubljenim smajlićima, a prijateljice su dobile i brojne komplimente na račun izgleda, dok su neki primijetili i da izgledaju kao sestre.

Podsjetimo, za vezu Hane i Graše doznalo se u listopadu prošle godine, kada su ih fotografi ulovili u šetnji Zagrebom, a navodno su par još od ljeta.

Početkom ove godine otkrili su i da čekaju svoje prvo dijete, a par će 19. veljače svoju vezu ozakoniti brakom. Na intimnoj ceremoniji tada će se okupiti samo najuža obitelj, dok su za ljeto, nakon dolaska prinove, najavili i još jedno veliko svadbeno slavlje u Splitu.

Grašo je prije Hane više od 24 godine bio u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju prošle godine. Zanimljivo je da Haninu vjenčanicu šije splitski brend Arileo, čije je Danijela godinama zaštitno lice.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) +5 Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna ljepotica priredila pravi show na plaži: Mazila se s prijateljicom, plesala i pokazala sve svoje čari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene