Iako mnogi sumnjaju u preljubničku aferu Tristana Thompdona i Jordyn Woods, činjenica jest kako je košarkaš i prije varao Khloe Kardashian.

Galerija


Košarkaš je službeno slobodan i spreman za osvajanje.

Vezani članci Khloe Kardashian Varao je s brojnim ženama i dok je bila trudna, ali čini se da mu je oprostila jer šuška se čak da su se i zaručili Jordyn Woods (Foto: Instagram) Poznata preljubnica proslavila rođendan "miješanjem" oblinama na terasi

Iako mnogi sumnjaju u preljubničku aferu NBA košarkaša Tristana Thompsona i Jordyn Woods koja je posljednjih dana zabavljala javnost, činjenica jest kako je košarkaš i prije varao svoju partnericu Khloe Kardashian.

I to nije bila u pitanju samo jedna žena, nego više njih, a samo je s nekoliko uhvaćen kamerom. Zanimljivo, košarkaš je s Khloe varao i bivšu partnericu koja je također u to vrijeme bila trudna s njegovim djetetom, pa je dio javnosti rekao kako je karma odradila svoje.

Kako god bilo, košarkaš je službeno slobodan i spreman za osvajanje, a čini se kako ne gubi vrijeme. Naime, još od kraja veljače košarkaš se navodno viđa s ljepoticom za koju se sada saznalo da joj je ime Karizma Ramirez, a par je dosad viđen na večeri te u njegovu hotelu u New Yorku.

S velikim osmijehom na licu, Tristan je okupljenim paparazzima pokazao srednji prst nakon što su ga slijedili od kafića u kojem je sebi i djevojci uzeo kavu. Atraktivna brineta ima pak povijest s košarkašima jer je prethodno bila u vezi s Shaneom Larkinom, igračem Brooklyn Netsa.

Navodni par prošlog je tjedna viđen i u jednom restoranu u New Yorku na dvostrukom spoju s Tristanovim suigračem iz Cleveland Cavaliersa, Jordanom Clarksonom.

S druge strane, Khloe Kardashian svaki slobodni trenutak provodi s njihovom kćerkicom True i slavnim sestrama, pa se čini da svatko od njih na svoj način prebolijeva prekid. 

Još jedna glumica uživa u vezi s mlađim: Plavokosu ljepoticu osvojio je 27-godišnji mladić

Pjevačicu dečko napucao nakon samo 4 mjeseca veze s objašnjenjem koje joj se baš i nije svidjelo

Jeleni pozlilo nakon majčina sprovoda, hitno su je morali odvesti s groblja