Glumica Lea Michele 2013. godine izgubila je veliku ljubav Coryja Monteitha.

Galerija


33-godišnja Lea Michele nije uvijek imala život iz bajke.

Glumica i pjevačica koju je proslavila uloga u teen seriji "Glee" prije nego što je pronašla ljubavni mir sa suprugom Zandyjem Reichom, za kojeg se udala u ožujku, bila je u prilično turbulentnoj vezi s kolegom Coryjem Monteithom.

Iako se par upoznao na setu spomenute serije 2008. godine, tek su se 2012. godine zaljubili jer su prethodno oboje bili u drugim vezama.

"Više se i ne sjećam vremena prije njega. Nitko me ne poznaje bolje od njega. Prvi put u životu sam istinski sretna i mirna. Osjećam se kao najsretnija djevojka na svijetu", poručila je u jednom intervjuu nakon potvrde veze Lea.

Nažalost, već u srpnju 2013. godine Cory je preminuo od predoziranja.

Podsjetimo, Cory je pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vancouveru u kojoj su pronađene i veće količine alkohola i nepoznatih supstanci. U sobu se te noći vratio sam oko 2 ujutro nakon tulumarenja s prijateljima, a obdukcija je pokazala kako je bila riječ o smrtonosnom miješanju alkohola i heroina.

Cory je već kao tinejdžer imao problema s ovisnošću, a patio je i od depresije. Nekoliko mjeseci prije smrti dobrovoljno se prijavio u kliniku za odvikavanje, no nije se izliječio. Lea je čitavo vrijeme isticala da će uvijek biti tu za njega i da je veoma ponosna zbog toga što se prijavio na odvikavanje.

Taman kada su se oboje trebali vratiti u petu sezonu serije koja ih je proslavila, dogodilo se ono čega su se brojni njegovi prijatelji i obitelj pribojavali. Lea je bila shrvana, a svako malo prisjeti se svoje tragično preminule ljubavi na društvenim mrežama.

Vjeru u ljubav vratio joj je upravo novopečeni suprug s kojim se zaručila u svibnju 2018. godine nakon dvije godine veze, a otad ljepotica ne skida veliki osmijeh s lica. S njim je uhvaćena i nedavno u Zapadnom Hollywoodu , gdje se počastila danom u beauty salonu.