Hrabro krenula dalje

Bila je najsretnija cura na svijetu, a onda je njezina velika ljubav pronađena mrtva u hotelu

Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele (Foto: Profimedia) Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Cory Monteith (Foto: AFP) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Lea Michele i Zandy Reich (Foto: Instagram) Lea Michele (Foto: Instagram) Lea Michele (Foto: Instagram) +0 Lea Michele (Foto: Profimedia) - 4 Galerija

Glumica Lea Michele 2013. godine izgubila je veliku ljubav Coryja Monteitha.

33-godišnja Lea Michele nije uvijek imala život iz bajke.

Glumica i pjevačica koju je proslavila uloga u teen seriji "Glee" prije nego što je pronašla ljubavni mir sa suprugom Zandyjem Reichom, za kojeg se udala u ožujku, bila je u prilično turbulentnoj vezi s kolegom Coryjem Monteithom.

Iako se par upoznao na setu spomenute serije 2008. godine, tek su se 2012. godine zaljubili jer su prethodno oboje bili u drugim vezama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

"Više se i ne sjećam vremena prije njega. Nitko me ne poznaje bolje od njega. Prvi put u životu sam istinski sretna i mirna. Osjećam se kao najsretnija djevojka na svijetu", poručila je u jednom intervjuu nakon potvrde veze Lea.

Nažalost, već u srpnju 2013. godine Cory je preminuo od predoziranja.

Podsjetimo, Cory je pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vancouveru u kojoj su pronađene i veće količine alkohola i nepoznatih supstanci. U sobu se te noći vratio sam oko 2 ujutro nakon tulumarenja s prijateljima, a obdukcija je pokazala kako je bila riječ o smrtonosnom miješanju alkohola i heroina.

Cory je već kao tinejdžer imao problema s ovisnošću, a patio je i od depresije. Nekoliko mjeseci prije smrti dobrovoljno se prijavio u kliniku za odvikavanje, no nije se izliječio. Lea je čitavo vrijeme isticala da će uvijek biti tu za njega i da je veoma ponosna zbog toga što se prijavio na odvikavanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Taman kada su se oboje trebali vratiti u petu sezonu serije koja ih je proslavila, dogodilo se ono čega su se brojni njegovi prijatelji i obitelj pribojavali. Lea je bila shrvana, a svako malo prisjeti se svoje tragično preminule ljubavi na društvenim mrežama.

Vjeru u ljubav vratio joj je upravo novopečeni suprug s kojim se zaručila u svibnju 2018. godine nakon dvije godine veze, a otad ljepotica ne skida veliki osmijeh s lica. S njim je uhvaćena i nedavno u Zapadnom Hollywoodu , gdje se počastila danom u beauty salonu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene