Radi se o zvijezdi serije "Glee", Lei Michele, koja je upravo postala gospođa.

Galerija


Glumica je zaruke objavila u proljeće 2018. godine.

Vezani članci Scena iz serije Glee Prokletstvo serije koju obožavaju milijuni: Najveseliji show obilježile su brojne tragedije i skandali, čak i oni vezani za pedofiliju Lea Michele - 4 Njena tragična priča je dirnula mnoge, glumica je sada potvrdila trudnoću: "Tako sam zahvalna"

Radi se o zvijezdi serije "Glee", Lei Michele, koja je upravo postala gospođa. Naime, 32-godišnja glumica vjenčala sa svojim dečkom Zandyjem Reichom nakon 2 godine veze.

Intimna ceremonija održana je prošlu subotu u Sjevernoj Kaliforniji, a par je vjenčanje ekskluzivno potvrdio časopisu People kojem su prodali i ekskluzivne snimke. "Jako smo uzbuđeni zbog vjenčanja i zahvalni što smo taj dan proslavili u krugu obitelji i prijatelja. A najviše smo zahvalni na činjenici da ćemo ostatak života provesti zajedno."

Prethodno, Lea je bila u vezi s tragično preminulim glumcem Coryjem Monteithom s kojim se upoznala na setu serije "Glee" 2008. godine. Da su više od kolega i prijatelja, saznalo se u veljači 2012. godine, a glumica je ostala s njim sve do njegove smrti u srpnju 2013. godine.

Podsjetimo, Cory je pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vancouveru u kojoj su pronađene i veće količine alkohola i nepoznatih supstanci. U sobu se te noći vratio sam oko 2 ujutro nakon tulumarenja s prijateljima, a obdukcija je pokazala kako je bila riječ o smrtonosnom miješanju alkohola i heroina.

Cory je već kao tinejdžer imao problema s ovisnošću, a patio je i od depresije. Nekoliko mjeseci prije smrti dobrovoljno se prijavio u kliniku za odvikavanje, no nije se izliječio.

Lea se često prisjeti bivšeg dečka emotivnim objavama na društvenim mrežama. 

Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti