Tori Spelling najavila je video pozive za pratitelje, no ubrzo je otkrila koliko novčano cijeni vlastito vrijeme.

Galerija


Glumica Tori Spelling (46) prvo je razveselila obožavatelje, a onda ih je razbjesnila svojom objavom, piše Daily Mail.

Vezani članci Tori Spelling Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu Policija, ilustracija Zaražena koronom ušla u dvije ljekarne u Zadru: U opasnost dovela zaposlenike i druge građane

Naime, Tori, koja se proslavila ulogom u seriji "Beverly Hills 90210", rekla je pratiteljima da će imati priliku za video poziv s njom čime ih je oduševila. Ubrzo je njihovo veselje splasnulo kada je glumica objasnila da će virtualni susret s njom morati platiti 95 dolara. Dodala je da požure s rezervacijom jer je samo 20 mjesta slobodno. 

To je naljutilo obožavatelje koji su napisali da je bezobrazno toliko naplaćivati za razgovor s njom u trenutnoj situaciji kada se mnogi bore s financijskim poteškoćama zbog pandemije koronavirusa. 

"K vragu, ljudi umiru, a ti još razmišljaš kako nam uzeti izmusti novac od nas. Što si bila, a što si postala", "Naravno da to naplaćuješ 95 dolara tijekom pandemije kada svi moramo štedjeti", "Htjela bih video poziv s tobom, ali je loše vrijeme za mene jer smo muž i ja izgubili poslove. Tvoja sam velika obožavateljica", komentirali su. 

Istaknuli su da mnogi glazbenici rade besplatne koncerte, a ona naplaćuje stvari poput razgovora. Inače, Tori se još uvijek muči s financijskim problemima.

Prošlog mjeseca je jedna banka u Los Angelesu molila pomoć državnih institucija kako bi im glumica i njezin muž Dean McDermott vratili 89.000 dolara duga koji su napravili na kreditnoj kartici još 2016. 

Najveći seks-skandali: Trebale su samo paziti na djecu, ali u njihovim zagrljajima završili su ovi slavni očevi