Najveća briga Tori Spelling je kako naći novac za kozmetičke tretmane.


Zvijezda tinejdžerske serije "Beverly Hills 90120", Tori Spelling, je već prije snimanja ove serije iz 90-ih, uživala u zvjezdanom statusu. Nakon tatine smrti nije dobila milijunsku novčanu svotu koju je priželjkivala.

Vezani članci Tori Spelling Posrnula glumica prošetala se s neobičnim ljubimcem u naručju, prolaznici je gledali u čudu Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris (Foto: Instagram) Zvijezda Beverly Hillsa prvo razveselila objavom, pa razočarala sve koji ju prate: ''Ljudi umiru, a ti tako''

Međutim, Tori se snašla i sa suprugom Deanom snimala je reality o njihovom životu, imala je i nekoliko manjih uloga u tv serijama i osmislila je svoju liniju nakita.

Financije joj nisu jača strana, trošila je više nego je zarađivala, a njenom suprugu prijeti zatvor zato što već godinu i pol nije platio alimentaciju bivšoj ženi. Krajem travnja uslijedili su i novi financijski poblemi. Država je poznatom paru ovršila bankovne račune kako bi namirila porezno dugovanje u iznosu od gotovo šest milijuna kuna.

 

Tori i Dean u ožujku dobili peto dijete, ali nju više brine što ne može ići na redovite tretmane botoksom.Poznanici su šokirani time što su joj važniji kozmetički tretmani od prehranjivanja vlastite djece.