Težak period

Cetinski nastupio prvi put nakon tragične prometne nesreće: "Podigli ste me!"

Tony Cetinski (Screenshot: Video) Tony Cetinski (Screenshot: Video) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski (Screenshot: Video) Tony Cetinski (FOTO: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) +0 Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Galerija

Težak period prolazi Tony Cetinski. Ipak, odlučio se nastaviti baviti glazbom, kojoj je posvetio život.

Tony Cetinski održao je prvi koncert nakon prometne nesreće koja se dogodila u Rovinju. Cetinski je prošao kroz zaista težak period, no odlučio je nastaviti sa svojim koncertima i glazbom. Sjajan koncert održao je u klubu Arsenal, gdje je publika uglas s njim pjevala njegove hitove. Cetinski je zahvalio publici i na koncertu i putem Facebooka, poručivši da su oni njegova snaga.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

Dan prije koncerta obratio se svojim obožavateljima putem videa na Facebooku. "Podigli ste me, nastavit ću dalje s koncertima. Kako ljudi kažu i kako ste mi i sami rekli tijekom svih ovih dana, život ide dalje. Moram živjeti dalje, moram se baviti ovim poslom", rekao je Cetinski.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene