Tony-Ann Singh nova je Miss Svijeta, odabrana na izboru u Londonu.

Galerija


Lijepa studentica Tony-Ann Singh s Jamajke proglašena je novom Miss svijeta 2019. godine na tom prestižnom izboru ljepote održanom u Londonu.

Vezani članci Ivana Petković Čevra (Foto: Goran Perešin ) Ovu ljepoticu nismo dugo vidjeli: Miss Hrvatske bila je prije 20 godina, a i danas je predivna! Branka Bebić, Anica Kovač (FOTO: Marijan Delija/PIXSELL) Tko se sjeća tog trenutka? Evo kako je izgledala Anica Kovač kad su je 1995. proglasili za prvu pratilju Miss svijeta

23-godišnja Tony-Ann izjavila je pred kamerama da će svoj rad usmjeriti k održivim promjenama za položaj žena i djece u svijetu. Na postavljeno pitanje đto misli o vrijednosti natjecanja u ljepoti u današnjem svijetu Me Too pokreta i težnji za ravnopravnošću, odgovorila je kako smatra da je ljepota najmanje bitan aspekt svih njezinih postignuća.

"Želim napraviti promjenu koja je održiva. Dakle, ako govorimo o ženama, to bi trebalo biti nešto što će osigurati da njihova djeca i djeca njihove djece imaju drugačije životne vrijednosti", rekla je Singh i dodala da je u redu slaviti lepotu, snagu i slično ali da je to puno više od toga.

Drugo mjesto pripalo je Miss Francuske, a treće Miss Indije. Za laskavu titulu natjecalo se više od 100 žena, između kojih i naša predstavnica Katarina Mamić koja se nažalost nije uspjela plasirati u 40 najljepših natjecateljica.

Svadbena zvona se čuju: Trudna Lana Jurčević s prijateljicama proslavila djevojačku večer