Katarina Mamić nije uspjela ostvariti zapažen rezultat na izboru za Miss Svijeta.

Galerija


Miss Hrvatske, Katarina Mamić, proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss Svijeta.

Vezani članci Tony-Ann Singh Lijepa Jamajčanka Tony-Ann Singh nova je Miss Svijeta: "Želim napraviti promjenu za žene i djecu" Katarina Mamić (Foto: Instagram) Miss Hrvatske uskočila u seksi korzet te pokazala zašto joj predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru

Katarina je dala sve od sebe da Lijepu Našu predstavi u najboljem mogućem svijetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.

Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere "Ero s onoga svijeta".

''Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo'', kazala je Katarina Mamić.

''Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući'', rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

Pokazala novi imidž: Prepoznajete li našu popularnu glumicu nakon drastične promjene izgleda?