Skriva se ispod opreme

Voli se slikati u toplesu, a već je godinama san svakog muškarca: Plavokosa ljepotica u malo drugačijem izdanju

Alex Pettyfer i Toni Garrn (Foto: Instagram) Alex Pettyfer i Toni Garrn (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Pettyfer i Toni Garrn (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Toni Garrn (Foto: Profimedia) Toni Garrn (Foto: Profimedia) Toni Garrn (Foto: Instagram) Toni Garrn (Foto: Instagram) +0 Toni Garrn (Foto: Instagram) Galerija

Toni Garrn snimljena je za vrijeme jutarnjeg trčanja u izdanju u kakvom ju nismo navikli vidjeti.

Njemačku manekenku s američkom adresom Toni Garrn, poznatu i kao bivšu djevojku slavnog glumca Leonarda DiCaprija, uglavnom viđamo u besprijekornim izdanjima, kada je spremna za izlazak na modnu pistu, crveni tepih ili neko od glamuroznih prilika u kojima se rado pojavljuje.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Umirovljena manekenka Blještava haljina istaknula je svu njenu ljepotu, posebno srcoliki dekolte koji nije mogao proći nezamijećeno

No ovih dana sva su takva i slična događanja  na čekanju zbog epidemije koronavirusa, a 27-godišnja Toni uhvaćena je u nimalo glamuroznom izdanju dok je odrađivala svoj jutarnji trkački trening na ulicama Los Angelesa, u kojem živi.

U kratkim hlačicama, širokoj majici, sa sunčanim naočalama i šiltericom na glavi gotovo je nismo mogli prepoznati, bez obzira na to što su se u prvom planu našle njezine duge noge.

Toni je osim po uspješnoj manekenskoj karijeri poznata i po vezi s Leonardom, kojeg je osvojila 2013. godine, kada je imala tek 21 godinu. Njihova je veza potrajala godinu dana, a ona je ostala zapamćena kao jedna od njegovih dugonogih i plavokosih miljenica. Strani su mediji pisali kako je razlog prekida bila njezina želja da se zajedno skrase, no da je glumac imao neke drugačije planove.

Manekenka je trenutačno u vezi s britanskim modelom i glumcem Alexanderom Pettyferom. 

Svjetsku je slavu stekla 2008. godine nakon što je potpisala ekskluzivni ugovor s Calvinom Kleinom, a dodatno ju je proslavilo poziranje samo u toplesu, zbog čega je postala san mnogih muškaraca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) +4 Adele (Foto: AFP) Celebrity Ma je li to stvarno Adele? Poslije pola godine objavila novu fotku i zaprepastila nevjerojatnom promjenom izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene