Jedva se pokrila

Ljepotica je zamalo otkrila mnogo više no što je htjela: DiCaprijevoj bivšoj vjetar skoro ozbiljno pomrsio planove

Toni Garrn (Foto: Profimedia) Toni Garrn (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Toni Garrn (Foto: Profimedia) Toni Garrn (Foto: Instagram) Leonardo DiCaprio i Toni Garrn (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Toni Garrn (Foto: Profimedia) Toni Garrn (Foto: Instagram) Toni Garrn (Foto: Instagram) Alex Pettyfer i Toni Garrn (Foto: Instagram) Alex Pettyfer (Foto: Instagram) Toni Garrn (Foto: Instagram) Camila Morrone (Foto: Instagram) +0 Camila Morrone (Foto: Instagram) Galerija

Njemačka ljepotica Toni Garrn na crveni je tepih stigla u dugoj haljini koja je bila poprilično izrezana.

Osim glumaca, posljednjih dana Cannes su okupirale i brojne manekenke.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio u \ Mlađe je slađe Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina!

Među njima je i 26-godišnja njemačka ljepotica Toni Garrn, koja je na crveni tepih stigla u dugoj, bijeloj haljini koja je bila poprilično izrezana, pa je naglasila njezinu manekensku figuru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

Ipak, u jednom trenutku činilo se kao da će manekenka pokazati i više nego treba, no u posljednji se tren snašla, a neugodu je prekrila velikim osmijehom na licu.

Toni je inače poznata i kao jedna od bivših djevojaka oskarovca Leonarda DiCaprija, koji je poznat kao veliki miljenik dugonogih i plavokosih manekenki.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

Podsjetimo, Toni je s glumcem bila od 2013. do 2014. godine, a prekid je išao tipično za slavnog holivudskog neženju. Naime, dok se ona htjela skrasiti, on je imao druge planove, pa je manekenka ostala razočarana kao samo jedna u nizu.

Inače, zadnjih dana u Cannesu je i sam Leonardo sa sadašnjom djevojkom, 23 godina mlađom Argentinkom Camilom Morrone, s kojom se viđa od kraja 2017. godine.

Trio se zamalo susreo na crvenom tepihu, no susret je u zadnji tren uspješno izbjegnut.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn) on

I Toni je sretno zaljubljena u glumca Alexa Pettyfera, a prije nekoliko dana paparazzi su ju snimili s dijamantnim prstenom na ruci, iako je par prvi put viđen zajedno u veljači ove godine. Zanimljivo, Alex je prethodno bio zaručen čak tri puta.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Profimedia) Romee Strijd (Foto: Instagram) Romee Strijd (Foto: Instagram) +8 Romee Strijd (Foto: Instagram) Celebrity Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene