Njemačka ljepotica Toni Garrn na crveni je tepih stigla u dugoj haljini koja je bila poprilično izrezana.

Galerija


Osim glumaca, posljednjih dana Cannes su okupirale i brojne manekenke.

Vezani članci Filmski festival u Cannesu Jedan od najvećih filmskih festivala u svijetu odgođen za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa Leonardo DiCaprio u \"Vuku s Wall Streeta\" (Foto: Profimedia) Serijski zavodnik manekenki koji drži do svojih kriterija - nikada nije ljubio ženu stariju od 25 godina!

Među njima je i 26-godišnja njemačka ljepotica Toni Garrn, koja je na crveni tepih stigla u dugoj, bijeloj haljini koja je bila poprilično izrezana, pa je naglasila njezinu manekensku figuru.

Ipak, u jednom trenutku činilo se kao da će manekenka pokazati i više nego treba, no u posljednji se tren snašla, a neugodu je prekrila velikim osmijehom na licu.

Toni je inače poznata i kao jedna od bivših djevojaka oskarovca Leonarda DiCaprija, koji je poznat kao veliki miljenik dugonogih i plavokosih manekenki.

Podsjetimo, Toni je s glumcem bila od 2013. do 2014. godine, a prekid je išao tipično za slavnog holivudskog neženju. Naime, dok se ona htjela skrasiti, on je imao druge planove, pa je manekenka ostala razočarana kao samo jedna u nizu.

Inače, zadnjih dana u Cannesu je i sam Leonardo sa sadašnjom djevojkom, 23 godina mlađom Argentinkom Camilom Morrone, s kojom se viđa od kraja 2017. godine.

Trio se zamalo susreo na crvenom tepihu, no susret je u zadnji tren uspješno izbjegnut.

I Toni je sretno zaljubljena u glumca Alexa Pettyfera, a prije nekoliko dana paparazzi su ju snimili s dijamantnim prstenom na ruci, iako je par prvi put viđen zajedno u veljači ove godine. Zanimljivo, Alex je prethodno bio zaručen čak tri puta.

Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga