Tonči Huljić progovorio je o odnosu s Danijelom Martinović i otkrio je li ga situavija između njegove kćeri Hane i Petra Graše narušila.

Galerija Tonči Huljić i Danijela Martinović Tonči Huljić Tonči Huljić - 2 +26 Tonči Huljić - 4

Tonči Huljić ne krije uzbuđenje i sreću što će postati djed i jedva čeka dolazak dolazak djevojčice koju njegova kćer Hana čeka sa svojim suprugom Petrom Grašom.

Vezani članci Tonči Huljić, Petar Grašo Tonči Huljić iskreno rekao zašto se ljuti na zeta Petra Grašu: ''Nema potrebe za time toliko, sve sam obradio u spotu'' Petar Grašo i Hana Huljić Ono o čemu se govorilo mjesecima, dogodilo se u Splitu ovog vikenda: Trudili su se da informacije ostanu tajne, ali to im nikako nije uspjelo!

Tonči je u razgovoru za Kurir priznao da zbog toga ima i malu tremu, ali i da za unuku priprema kuću na Krku, a otkrio je i da Hana trudnoću jako dobro podnosi.

Tonči je komentirao i odnos s Danijelom Martinović, bivšom partnericom Petra Graše i otkrio da Hanina i Petrova veza nije narušila njihov odnos.

"Zadesilo ih je, svi smo bili zatečeni. Bili smo veoma bliski i prije ovoga. Sve je isto ostalo sa svima, svatko živi svoj život", izjavio je Tonči za Kurir.

Tončijeva nova pjesma za grupu Madre Badessa ''Baci oko na mene'' samo što nije ugledala svjetlo dana, a njegova supruga Vjekoslava i kćer Hana pripremaju jedan novi projekt u kojem će, vjerujemo, najviše uživati upravo unučica.

"Mi radimo jedan program za djecu, tome su prosvećene baš Vjekoslava i Hana, imam dobre veze sa Paragvajem i Urugvajem gdje bi se mogla raditi poprilično jeftino 3D animacija tako da će se one baviti time. Baka Vjekoslava je već napisala pričicu o sebi i unučici već je sve unutra", otkrio je Tonči ekskluzivno za In Magazin.

Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću! Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 +9 Milica Pavlović - 4

Kći Harisa Džinovića zbog vrućih fotki zvijezda je društvenih mreža: "Ona je lijepa djevojka, nije kao starlete" Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 4 +26 Đina Džinović - 4

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju