Tonči Huljić jednostavno nema mira. Nova pjesma za Madre Badessu samo što nije ugledala svjetlo dana, a mi smo ih posjetili na snimanju videospota. Na koji način Tonči prikazuje kako će izgledati u budućosti, koja uloga u spotu mu je najdraža te ekskluzivno doznajemo na kojem novom projektu rade Vjekoslava i Hana Huljić. Sve je saznao Hrvoje Krolo za In magazin.

Galerija Tonči Huljić - 3 Tonči Huljić - 1 Tonči Huljić - 2 +26 Tonči Huljić - 2

'''Baci oko na mene'' - naziv je nove pjesme Tončija Huljića i Madre Badesse, a da se ovaj hitmaker jednostavno voli poigrati kada je riječ o snimanju videospota, može se primijetiti na prvi pogled - naime uočili smo mnoge promjene u izgledu.

"Bit će još radikalnija, a ovako bi trebao izgledati sa 75 godina. Poslije ćemo imati transformaciju i mene sa 85, a za one koji su se ponadali da je to kraj za mene - nije kraj, bit će i 105 haha i 125.", šali se Tonči Huljić. 

Novom pjesmom Tonči je prikazao novu Madre Badessu, kaže, naglasak je bio na nježnosti i emotivnosti. Jer tema pjesme je - samo ljubav.

"O odnosu muškarca i žene, ali ja sam tu ženu sad pretvorio u unuku koja je vrlo nestašna i voli motore. Bila je jedinstvena prilika da se eto obračunavam sa zetom preko spotova što me čini neobično sretnim. Ja sam malo unaprijedio situaciju i spot se dešava u sadašnjem trenutku, u trenutku za 4 godine, u trenutku za 14 godina i u trenutku za 25 godina. Tako raste unuka i ja imam stalno probleme sa njom.", priča Tonči. 

Ulogu dečka koji je zaveo Tončijevu unuku glumi pjevač, čiji je otac Nenad Vesanović - Keko, dobro poznat javnosti kao član Grupe Magazin, u kojoj je dugi niz godina svirao s Tončijem.

"Pa izgleda da sam dobar za ovu ulogu što bi trebao odglumiti. Ja sam neki pod navodnika bed boy koji sa njegovom unukom radi te neke stvari koje i nisu baš dobre", kaže Petar Vesanović. 

A riječ "unuka" se često spominje u obitelji Huljić, naime, sve je bliže trenutak kada će Hana postati majka, a time i Tonči ponosni djed. No ono što ekskluzivno doznajemo jest to, da Vjekoslava i Hana pripremaju jedan novi projekt u kojem će, vjerujemo, najviše uživati upravo unučica.

"Mi radimo jedan program za djecu, tome su prosvećene baš Vjekoslava i Hana, imam dobre veze sa Paragvajem i Urugvajem gdje bi se mogla raditi poprilično jeftino 3D animacija tako da će se one baviti time. Baka Vjekoslava je već napisala pričicu o sebi i unučici već je sve unutra.", prila Tonči. 

Iako je dobro poznato da Tonči jednostavno nema mira kada je u pitanju posao, on to voli dodatno zakomplicirati, projekti koje osmišlja, vrlo brzo zainteresiraju svjetsku javnost, pa nije ni čudno da će nas i ubuduće ugodno iznenađivati.

"Ja sam do sada u svijetu, to malo ljudi zna, prije 4 godine ja sam bio među prvi 5 crossover autora naprodavanijih na svijetu. Ne znam kakva je sad situacija, možda sam porastao, a možda pao. Sad sam kao i po pitanju Tonča i Madre Badesse u nekim godinama odlučio da ono što sam pisao da nisam samo autor nego i izvođač. Sad marljivo vježbam klavir i imaju tri vrste programa, jedan je crossover koncert kakav je bio na Tomislavcu. Kostantno se radi i za ovo ljeto je nekoliko tih bitnih nastupa dogovoreno.", govori Tonči. 

A ne sumnjamo u uspjeh svega što Tonči radi, pa tako ni u novu pjesmu, Baci oko na mene, koja će uskoro ugledati svjetlo dana.

Vezani članci Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška! Petar Grašo i Hana Huljić Ono o čemu se govorilo mjesecima, dogodilo se u Splitu ovog vikenda: Trudili su se da informacije ostanu tajne, ali to im nikako nije uspjelo!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Pogledajte raskalašene prizore iz hotela koji zvijezde obožavaju, a nekima su zbog ponašanja doživotno zabranili ulaz! Michelle Rodriguez Michelle Rodriguez i Peter Brant Kendall Jenner +11 Emma Thompson

Splitska ljepotica pobrinula se da ju na ulicama New Yorka svi zamijete, zbog dekoltea i trbuha kažu da je zgodna za poludit! Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 4 +27 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju