Ponosni otac!

Tonči Huljić objavio prekrasnu fotografiju svoje kćeri Hane koja je posebno zadivila Ninu Badrić

Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 1 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 1 Galerija

Tonči Huljić je na Instagramu objavio fotografiju kćeri Hane uz koju je napisao da je ponosni otac.

Glazbenik Tonči Huljić na svojem Instagramu rijetko objavljuje privatne fotografije, no sada je odlučio napraviti iznimku.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo Šuška se, šuška Hana i Grašo čekaju drugo dijete? Oglasio se i Tonči Huljić: "Ja bih volio još unučadi!"

Podijelio je fotku svoje 31-godišnje kćeri Hane uz koju je istaknuo da je ponosni otac, a objava je oduševila njegove pratitelje, uključujući i neke naše poznate dame.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tonči Huljić (@toncihuljic_official)

"Predivna cura", napisala je Nina Badrić ispod fotke na kojoj Hana pozira sa sunčanim naočalama i s maramom oko glave, a s njom se složila i Minea koja je u komentarima ostavila srce. Zaredalo se još puno komplimenata na račun Hanina izgleda na fotki, a neki su primijetili i da s godinama sve više nalikuje svojoj majki Vjekoslavi.

Hana je najmlađa članica poznate splitske glazbene obitelji, a ima još i starijeg brata Ivana. Školovala se na Umjetničkoj akademiji u Splitu, nakon čega se upustila u skladateljske vode, a karijeru solo pjevačice započela je 2019. godine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty) Nekad i sad Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene