panika na setu

Velika holivudska zvijezda "zatočena" u hotelu zbog koronavirusa, ne smije izaći još nekoliko dana

Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise (Foto: Screenshot) Tom Cruise (Foto: Getty Images) Tom Cruise (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise (Foto: Profimedia) Galerija

Tom Cruise u Veneciju je stigao prije tjedan dana zbog snimanja filma "Nemoguća misija 7", a snimanje je zaustavljeno zbog epidemije koronavirusa.

Popularni holivudski glumac Tom Cruise prije tjedan dana je stigao u Veneciju zbog snimanja sedmog nastavka filma "Nemoguća misija", a postao je prva velika zvijezda izravno ugrožena koronavirusom.

Pogledaj i ovo Tom Cruise Ali i dalje žive u istoj zgradi... Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

The Sun piše kako je evakuiran cijeli set filma zbog sigurnosti, a broj zaraženih u Italiji raste iz sata u sat. Dosad je u toj zemlji od opasnog virusa preminulo sedam osoba.

Širenje koronavirusa uzrokovalo je paniku među cijelim timom filma "Nemoguća misija", a oglasila se i produkcija. "Održali smo brojne sastanke, ali jasno je kako postoji veliki rizik da u ovom trenutku nastavimo sa snimanjem, pogotovo jer je na setu uključen veliki broj ljudi", ističu iz produkcije.

Dodaju kako se radi o iznimno skupoj produkciji, ali ne dolazi u obzir da se izlažu rizicima te će odgoditi snimanje dok god situacija ne bude sigurna.

Glumac Tom Cruise je trenutačno u hotelu Gritti Palace, a Daily Mail javlja kako iz hotela ne bi smio izaći do 1. ožujka dok produkcijski tim ne vidi kada nastavljaju sa snimanjem. Premijera filma predviđena je za srpanj 2021. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene