Tom Cruise bio je jedan od gostiju dodjele Britanskih modnih nagrada u Londonu.

Galerija


Holivudski glumac i miljenik žena za kojima već desetljećima uzdišu, 57-godišnji Tom Cruise ne pojavljuje se više često na društvenim događanjima, naročito ne onima modnima pa je njegovo pojavljivanje na dodjeli Britanskih modnih nagrada u Londonu izazvalo veliko zanimanje javnosti.

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije! Tom i Suri Cruise I dalje se ne viđa s tatom zbog njegove kontroverzne vjere, a sve više sliči na svoju prelijepu majku

Tom je stigao u elegantnom izdanju, ali pažnju je zapravo privukao svojim licem, na kojem nema vidljivih tragova bora. Štoviše, za njegove godine lice mu izgleda poprilično zaglađeno i neprirodno. Nije trebalo proći puno vremena da počnu šuškanja i nagađanja kako je pretjerao s korištenjem botoksa i zatezanjem lica da bi postigao željeni mladenački izgled.

Tom se na dodjeli nagrada družio s britanskom glumicom Michelle Dockery, koju publika najbolje poznaje iz serije i filma "Downton Abbey".

Osim po glumačkim ostvarenjima, Tom nosi titulu i najpoznatijeg pripadnika kontroverzne scijentološke crkve, koja mu navodno brani viđati 13-godišnju kćer Suri, koju je dobio s kolegicom Katie Holmes. Njegov posljednji projekt na kojem radi jest snimanje nastavka hit-filma "Top Gun: Maverick" nakon pune 33 godine koji bi se u kinima trebao početi prikazivati 2020. godine. 

Ovaj glumac nekoć je bio seks-simbol i san svake žene, a sada ga na ulici ne biste prepoznali