Nastavak filma "Top Gun" uslijedio je nakon 33 godine, a u novom traileru vidi se Tom Cruise odjeven u slavnu kožnu jaknu Petea "Mavericka" Mitchella.

Galerija


"Top Gun" vratio se u četvrtak kad se Tom Cruise iznenada pojavio na Comic-Conu kako bi prikazao prvi insert iz dugoočekivanog nastavka toga vojnog akcijskog filma.

Vezani članci Katie Holmes - 3 Osvojila je srca tinejdžera diljem svijeta prije 22 godine: Pogledajte kako je glumica izgledala na početku karijere Top Gun ( Foto: Profimedia) Počelo snimanje: Maverick će opet uskoro poletjeti nebom u svojoj borbenoj letjelici

"Top Gun: Maverick" trebao bi se početi prikazivati u lipnju 2020. i u njemu će se vratiti Cruiseov prgavi vojni pilot više od 30 godina nakon izvornog filma koji je pretvorio američkog glumca u svjetsku akcijsku zvijezdu.

“Stalno me pitaju: kad ćeš napraviti drugi? Bili ste vrlo strpljivi i osjećao sam da je moja odgovornost da to ispunim”, rekao je Cruise obožavateljima na Comic-Conu, koji okuplja obožavatelje filmova, televizije i knjiga u San Diegu, prema zabavnoj internetskoj stranici Deadline.

U isječku se vidi Cruise odjeven u slavnu kožnu jaknu Petea "Mavericka" Mitchella kako se utrkuje na motoru i upravlja borbenim zrakoplovom leteći kroz uski snijegom ispunjen kanjon.

Nastavak slijedi više desetljeća od originalnog filma iz 1986. i u njemu se pojavljuju glumci Miles Teller, kao sin pilota Goosea, kojeg je igrao Anthony Edwards i koji je bio ubijen tijekom vježbe u prvom filmu.

U filmu "Top Gun: Maverick" glume i Jon Hamm, Ed Harris i Val Kilmer, ponovno u ulozi Maverickova suparnika Icemana.

(Hina)

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način