odnedavno u lošim odnosima

Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 1 Nino Strmotić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 Marijana Popović - 5 Severinine tjelesne ozljede - 4 Severinine tjelesne ozljede - 3 Severinine tjelesne ozljede - 1 Severinine tjelesne ozljede - 2 Severina +19 Severina s majkom Anom Vučković - 6 Galerija

Severina i njezina sestra Marijana nisu oduvijek bile u lošim odnosima i pjevačica je imala njezinu podršku u borbi za skrbništvo nad sinom, no sada ju je prijavila policiji zbog navodnog nasilja.

Medijima je odjeknula vijest kako je policija privela Severinu na zagrebačkom aerodromu zbog prijave koju je protiv nje podnijela njezina sestra Marijana Vučković Popović.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Pjevačicu je sestra prijavila zbog fizičkog nasilja do kojeg je navodno došlo u domu njihove majke. O svemu su se oglasili iz Severinina tima.

"Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović."

Ovu stranu priče za Dnevnik Nove TV potvrdila je i Severinina odvjetnica, koja je potvrdila i da je pjevačica, nakon što je dala izjavu policiji, puštena na slobodu.

O incidentu se sada oglasila i Severinina majka Ana Vučković, koja je za Večernji list rekla da Severininoj sestri Marijani Popović ovo nije prvi put da prijavljuje sestru.

"Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru!" kazala je.

Marijana je, inače, majka Mije Popović, s kojom je Severina u odličnim odnosima. Mia je živjela sa svojom tetom Severinom dok je studirala, a domaći mediji pišu kako Marijana s kćeri nema dobar odnos i da zbog toga krivi pjevačicu.

Marijana je 2010. godine dospjela u medije kada je prosvjedovala zbog izgradnje jednog trgovačkog centra u Splitu tvrdeći da je zemljište na kojem se izgradio u posjedu njezine obitelji, a Severina se nije uključila u borbu. Pisalo se da joj je sestra to zamjerila.

Severina i Marijana tek su odnedavno u lošim odnosima, i dok je pjevačica bila u braku s Igorom Kojićem, često su svi troje provodili vrijeme zajedno. Marijana je Severinu javno podržala i u borbi za skrbništvo nad sinom kojeg ima s Milanom Popovićem

"Mojoj se patnji nema što dodati, jer sam uskraćena kao teta da barem ponekad vidim Aleksandra dok boravi kod tate u Beogradu. Kome da se ja žalim na Milana Popovića, koji sud bi uvažio moju žalbu? Na moju poruku da Aleksandru želim donijeti darove nikada nije odgovorio. Ne znam zašto je takav, nikada nismo bili u lošim odnosima", govorila je Marijana 2016. godine.

"O Milanu sam imala lijepo mišljenje sve dok nije izgubio mušku hrabrost i odlučio da ne želi biti uz moju sestru i njihovog sina. Sada sam stvarno razočarana njegovim postupcima u kojima moju sestru želi prikazati u lošem svijetlu, a ne shvaća da na taj način šteti samom sebi u budućoj komunikaciji sa sinom", ispričala je tada.

Osim Marijane, Severina ima i sestru Zdenku, s kojom također nije u dobrim odnosima otkako se 2015. godine nije pojavila na njezinu vjenčanju s Igorom Kojićem, i to, kako je izjavila, iz poštovanja prema žrtvama Domovinskog rata.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac - 6 Anđela Šimac - 7 Anđela Šimac - 9 Anđela Šimac - 10 +7 Anđela Šimac - 11 Celebrity Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić - 8 Celebrity Žanamari počastila fanove svojim bombastičnim fotkama u ''nevidljivim'' tangama: "Najveći izazov u životu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene