Natalija Prica Oreški članica je Predsjedništva i šefica mladeži stranke Milan Bandić 365, a intrigira javnost jer je često u njegovoj pratnji.

Galerija


Natalija Prica Oreški intrigira javnost jer je često u pratnji zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok obavlja protokolarne dužnosti. 

Vezani članci Zagrepčani strahuju za školarce nakon potresa - 6 Bandić obećava sigurne koridore za djecu i uvjerava - prilazi su u redu: "Trakama su omeđeni prostori koji nisu sigurni" Gradonačelnik Milan Bandić simbolično otvorio sanjkalište na Cmroku - 5 Bandić ne odustaje od "najboljeg sanjkališta u Europi": Otvoren Cmrok, snijeg se pripremao četiri tjedna

Natalija je 2011. osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. 

Završila je studij stomatologije i privukla pozornost kad se pojavila u Gradskoj skupštini grada Zagreba kao zamjena violončelistici Ani Rucner. 

Naime, Rucner je stavila mandat u mirovanje i na njezino je mjesto došla Natalija kao nestranačka zastupnica. Bivša misica sada je članica Predsjedništva i šefica mladeži stranke Bandić Milan 365. 

Kako piše Index, Natalija je u utorak proslavila 32. rođendan, a viđena je sa zagrebačkim gradonačelnikom u dućanu s bundama u centru metropole te nijedno od njih nije imalo zaštitne maske na licu. 

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ''Moj život uistinu se promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama." 

Maja Šuput objavila fotografiju s majkom pa iznenadila obožavatelje: "Kao sestre blizanke, koliko sličnosti"