Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)
Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Malo kome je upala u oko bivša Miss Universe Hrvatske u Gradskoj skupštini.


Natalija Prica bila je Miss Universe 2011 godine. Nakon toga udala se za Ivana Oreškog nakon šest godina veze te nestala iz javnosti.

Vezani članci Ana Rucner Ana Rucner očarala je sve u kratkoj haljinici, a primijetio se i jedan detalj koji je izvirio! Slika nije dostupna OTKRIVAMO Gdje će ovi hrvatski komadi osunčati svoja tijela

Mi smo danas slučajno bacili oko na fotografije iz Gradske skupštine grada Zagreba i ugledali ljepoticu koja je prije sedam godina bila najljepša Hrvatica.

Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Iako se misice sada već teško pamte, mi smo je ipak prepoznali.

Naime, kako je violinčelistica Ana Rucner svoj mandat stavila u mirovanje, na njezino je mjesto došla Natalija Prica Oreški, kao nestranačka zastupnica.

Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Nitko nije ni znao da se bivša Miss Universe Hrvatske bacila u politiku, no čini se da će nam Skupština grada Zagreba biti mjesto gdje ćemo češće ''baciti oko''.

Podsjetimo, kada je Natalija ponijela titulu najljepše, izjavila je: ''Moj život uistinu se promijenio, imam mnogo zaduženja kao Miss Universe Hrvatske i nadam se da ću sve uspjeti uskladiti sa svojim fakultetskim obvezama'.'

Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Natalija Prica Oreški (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Čini se kako je Natalija nakon završene stomatologije i predstavljanja Hrvatske u Brazilu na izboru ljepote shvatila kako je politika ipak unosniji posao.

Natalija Prica Oreški (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Natalija Prica Oreški (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju