Justin Timberlake snimljen je u društvu Alishe Wainwright, s kojom je razmjenjivao nježnosti u javnosti dok je u braku s Jessicom Biel. No tko je zapravo zanosna Alisha?

Galerija


Prije nekoliko dana svijet je zanijemio od šoka zbog paparazzi fotografija na kojima se jedan od najslavnijih glazbenika današnjice i bivši član boy benda 'N Sync Justin Timberlake nježno drži za ruke s mladom glumicom Alishom Wainwright. 

Vezani članci Justin Timberlake (Foto: Profimedia) Ispričao se supruzi nakon što je snimljen kako se pipka i drži za ruke s drugom: "Bio sam pijan, žao mi je" Justin Timberlake i Alisha Wainwright (Foto: Profimedia) Glazbenik se osjeća krivim zbog fotografija s drugom dok mu je lijepa supruga sjedila kod kuće

Ne bi to bilo ništa čudno da Justin nije oženjen Jessicom Biel, slavnom ljepoticom s kojom ima i četverogodišnjeg sina Silasa.  Njih dvoje dosad su nosili titulu jednog od omiljenih parova u svijetu slavnih, no čini se da je došlo do velikog zaokreta u njihovu odnosu.

Oženjeni Justin Timberlake snimljen je kako tijekom izlaska drži za ruku novu kolegicu Alishu, a 30-godišnjakinja mu je uz to i nježno dodirivala koljeno. Snimljeni su oko ponoći kako razgovaraju i piju u jednom baru u New Orleansu na pauzi od snimanja filma "Palmer", u kojem glume ljubavnike.

Ako je doista došlo do kraha braka Biel i Timberlakea, što bi se iz njegova nježnog odnosa s Alishom moglo iščitati, javnost će vjerojatno osuditi lijepu Alishu za uništavanje jednog od najljepših holivudskih parova. Tko je zapravo ta tamnoputa ljepotica zbog koje je čak i Jessica Biel pala u drugi plan? 

Alisha je glumica u usponu, a publici je najpoznatija po svojim ulogama u serijama, od kojih je "Raising Dion" trenutan Netflixov hit. Šarmantna dama kovrčave kose rođena je na Floridi, no korijene vuče s Jamajke i Haitija. Karijeru je započela 2012. kada se počela pojavljivati na YouTubeu u videima kanala Smosh. 

Danas je njezina karijera u usponu, a sigurni smo da će ju silna medijska pozornost koju je privukla svojim odnosom s pjevačem Justinom dodatno vinuti u zvjezdanu orbitu. 

Trudna Lana Jurčević nakon kraha veze s Tedeschijem udaje se za makedonskog nogometaša