Tina Katanić sudjelovala je u showu ''Zvijezde pod hipnozom''.

Galerija


Pored zvijezda kao što su Ivana Banfić, Ricardo Luque, Hrvoje Šalković i Edvin Liverić, u prvoj epizodi showa ''Zvijezde pod hipnozom'' imali smo prilike vidjeti i Tinu Katanić.

Vezani članci Mate Bulić u \"Zvijezdama pod hipnozom\" (Foto: Nova TV) Poslušajte kako zvuči kad Ćiro Blažević i Mate Bulić ''Moju Hercegovinu'' pjevaju na kineskom! Ricardo Luque (Foto: Screenshot Nova TV) Pod hipnozom je postao snagator opsjednut mišićima, a onda se susreo oči u oči s Nikolajem Pešalovim

Riječ je o showu koji donosi pregršt zabave za gledatelje, koji prvi put imaju priliku vidjeti kako izgledaju zvijezde koje su poželjele doći u studio jednog zabavnog showa u hipnotiziranom stanju.

Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi, pa je tako i Tina odlučila isprobati kako ona djeluje. 

Naime, prema uputama hipnotizera, našla se na gradilištu u štiklama, gdje je bez problema rukama prenosila teške građevinske materijale. Sljedeća uputa bila joj je da sama napravi cement uz pribor koji joj je bio dostupan, a ona se i tog posla uhvatila bez problema. Radnici koji su bili prisutni rado su joj pomogli, pa čak i zapjevali s njom.

Tina se s kolegama i odmarala, pa su zajedno i ručali. No tu nije kraj - okušala se i u obaranju ruku.

Kako je sve spomenuto izgledalo, pogledajte u našem videu.