Ma je li ovo moguće?

U štiklama po baušteli: Tina Katanić u okruženju u kakvom je nismo navikli vidjeti!

Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Tina Katanić (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Tina Katanić sudjelovala je u showu ''Zvijezde pod hipnozom''.

Pored zvijezda kao što su Ivana Banfić, Ricardo Luque, Hrvoje Šalković i Edvin Liverić, u prvoj epizodi showa ''Zvijezde pod hipnozom'' imali smo prilike vidjeti i Tinu Katanić.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

Riječ je o showu koji donosi pregršt zabave za gledatelje, koji prvi put imaju priliku vidjeti kako izgledaju zvijezde koje su poželjele doći u studio jednog zabavnog showa u hipnotiziranom stanju.

Prije gostovanja u emisiji svi su bili testirani na podložnost hipnozi, pa je tako i Tina odlučila isprobati kako ona djeluje. 

Naime, prema uputama hipnotizera, našla se na gradilištu u štiklama, gdje je bez problema rukama prenosila teške građevinske materijale. Sljedeća uputa bila joj je da sama napravi cement uz pribor koji joj je bio dostupan, a ona se i tog posla uhvatila bez problema. Radnici koji su bili prisutni rado su joj pomogli, pa čak i zapjevali s njom.

Tina se s kolegama i odmarala, pa su zajedno i ručali. No tu nije kraj - okušala se i u obaranju ruku.

Kako je sve spomenuto izgledalo, pogledajte u našem videu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene