Novi show Nove TV

Vodit će domaće face na putovanje između jave i sna, a otkrio nam je i da se sam podvrgnuo - hipnozi!

Dušan Bučan (Foto: Dnevnik.hr) Dušan Bučan (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dušan Bučan (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Što možemo očekivati od novog showa "Zvijezde pod hipnozom" otkrio nam je voditelj i glumac Dušan Bućan koji će mnoge naše slavne face prepustiti rukama hipnotizera.

Od ove subote na Novoj TV gledatelji će moći pratiti zabavni show "Zvijezde pod hipnozom".

Pogledaj i ovo Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Novi izazovi! Frano Ridjan progovorio o velikoj životnoj promjeni koja ga je dočekala nakon dugih 15 godina

Potpuno nov i dosad neviđen koncept hrvatskoj publici donosi nešto originalno. Pregršt zabave i smiješnih situacija trebalo bi gledatelje prikovati za male ekrane, a producenti najavljuju pravi spektakl jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom! 

Glumac zagrebačkog HNK, Dušan Bućan u studiju showa jednom tjedno će ugostiti zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze i dovesti ih u situacije u kojima nikada nisu mislili da će se naći. Razgovarali smo s Dušanom, iskusnim voditeljem i slavnim glumcem koji već godinama zna kako publici izmamiti osmijeha na lice. 

Dušan je već vodio show "Farma", a i sam je sudjelovao u nekoliko reality showova, no priznaje kako ovakav format još nije susreo. 

"Potpuno drugačije od svega što sam radio ili vidio. Neobičan koncept pun smiješnih situacija", opisuje Dušan "Zvijezde pod hipnozom" te dodaje kako mu je drago što je dio showa, pa makar samo kao voditelj, a ne i kao jedna od zvijezda koje će poći na ludo putovanje između sna i jave.  

Naš glumac očekuje da će se publika dobro zabavljati gledajući "Zvijezde pod hipnozom", a napominje kako je i jedini pravi cilj showa razveseliti ljude i ponuditi im nešto novo. Dušanu je ovo voditeljsko iskustvo bilo drugačije od prijašnjih. Ovdje ima drugačiju ulogu i to ga osobito zabavlja. 

S obzirom da će se hipnotiozirani pred kamerama naći mnoge domaće zvijezde poput Ivane Banfić, Ricarda Lucquea, Tine Katanić i Edvina Liverića koje ćemo vidjeti već u prvoj epizodi, upitali smo i Dušana je li se on dao nagovoriti da ga hipnotiziraju. 

"Naparavio sam to ali nakratko. Bilo je iznenađujuće. Izmamilo mi je osmijeh na lice", rekao nam je i dodao kako nije imao baš nikakvih predrasuda spram hipnoze - upravo suprotno. 

"Na hipnozu više gledam kao terapiju u određenom liječenju, a ovdje se pokazala kao dobro sredstvo za igranje sa samim sobom", objašnjava nam. 

U emisijama ćemo vidjeti prethodno snimljene skečeve koji se izmjenjuju s hipnozama uživo na samoj pozornici u studiju gdje će zvijezde, upravo tijekom emisije, imati priliku po prvi puta pogledati se u hipnotiziranom stanju.

Kako će zvijezde se snaći u scenskoj hipnozi saznat ćemo u urnebesno zabavnoj prvoj epizodi showa "Zvijezde pod hipnozom" ove subote od 20.15 sati na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene