ljubav cvjeta

Novopečeni glumački par vrućim poljupcima u bazenu potvrdio vezu, ne odvajaju se jedan od drugoga

Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) Timothee Chalamet (Foto: Getty Images) +0 Lily Rose Depp i Timothee Chalamet (Foto: Profimedia) Galerija

24-godišnji glumac i njegova 30-godišnja kolegica obasipali su se zagrljajima i poljupcima u bazenu vile koju su unajmili za odmor s prijateljima

Timothee Chalamet i Eiza Gonzalez se ne mogu zasititi jedan drugoga. Sve otkako je objavljeno da su u vezi te su ih paparazzi snimili na odmoru u Meksiku, ovaj novopečeni par uživa u svojoj ljubavi.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 "nema ga nigdje" Jesu li Kylie Jenner i slavni glumac prekinuli ljubavnu romansu? Obožavatelji sumnjaju na najgore, a zna se i zašto!

24-godišnji glumac i njegova 30-godišnja kolegica obasipali su se zagrljajima i poljupcima u bazenu vile koju su unajmili za odmor s prijateljima. Svjetski mediji pišu kako se na odmoru sve više i bolje upoznavaju, a vezu su započeli prije tek nekoliko tjedana.

Gonzalez je pokazala zavidnu figuru u bikiniju dok se ljubila sa svojim novim dečkom te se čini da će zaista imati strastveno ljeto.

Vijest o njihovoj vezi obišla je svijet tek dva mjeseca nakon što je Chalamet objavio da nema djevojku, čime je dao do znanja da je prekinuo vezu s Lily Rose Depp, kćeri slavnog holivudskog glumca Johnnyja Deppa s kojom je hodao godinu dana.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Celebrity Angelina Jolie umalo se udala za nju, a evo kako danas izgleda žena u koju se zaljubila na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene