Prirodna ljepotica

Lijepa glumica pokazala trbušnjake i lice bez šminke te podsjetila zašto je prati 5,3 milijuna ljudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eiza Gonzalez osvaja svojom prirodnom ljepotom u izdanjima bez trunke šminke na sebi.

Lijepa meksička glumica Eiza Gonzalez snimljena je u ležernoj šetnji u koju se otputila bez trunke šminke na licu i razbarušene kose u sportskom izdanju koje je uljučivalo uske tajice i sportski kratki top.

Pogledaj i ovo Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Pun pogodak! Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Ova 30-godišnja glumica proslavila se kao Lola u telenovili "Lola... Érase una vez" te u američkoj seriji "From Dusk Till Down" i filmu "Fast and Furious: Hobbs and Dawn". Uskoro ćemo ju moći gledati i novim filmskim projektima "Bloodshot", "Cut Throat City", "I Care A Lot" i "Godzilla vs. Kong".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiza (@eizagonzalez) on

O njezinoj popularnosti svjedoči i brojka od 5,3 milijuna obožavatelja na Instagramu, gdje redovito dijeli djeliće iz svog privatnog života, a obožavatelji se dive njezinoj ljepoti, bilo da je tip-top sređena od glave do pete ili se pak šeće u opuštenim izdanjima.

Eiza je bila osvojila i srce glumca Josha Duhamela, no njihova je romansa potrajala tek pet mjeseci. 47-godišnji glumac i lijepa Meksikanka spetljali su se nedugo nakon njegova razvoda od pjevačice Fergie, no navodno on nije bio spreman za ozbiljniju vezu.

"Oboje su bili vrlo zaposleni, ali on nije bio spreman za nešto ozbiljnije, dok se ona željela skrasiti. Uživao je u njezinu društvu, no shvatio je kako je vrijeme da krene dalje", otkrio je izvor blizak glumcu za The Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene