Tiji Mamić očito godi bračni život s Marijem Mamićem, jer izgleda sve bolje.

Galerija


Tia Mamić zaključala je sve svoje društvene profile.

Vezani članci Tia Mamić - 3 Supruga Marija Mamića u seksi haljini naglasila bujnu pozadinu i iskoristila priliku da se pohvali Tia Mamić - 2 Mamićeva snaha skinula se u minijaturni bikini, za to je imala poseban razlog

Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića, Tiji, koja se prije 2 godine udala za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića.

Kada je u pitanju obitelj Mamić, tajnovitost po pitanju privatnog života je dobro poznata, a čini se kako se njoj priklonila i Tia koja je nakon udaje napravila novi profil na Instagramu pod lažnim imenom na kojem je odobrila tek 86 ljudi za prijatelje.

Ipak, lijepa pokćerka Ljube Jurčića čest je gost jednog poznatog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka i koji često objavljuje njezine fotografije.

Tako je jedna osvanula i jutros, a ponovno, Tia je dobila brojne komplimente na račun izgleda, kao i vizažistica za svoj rad na njezinom licu. "Prelijepa žena", "Brutalno kao uvijek", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati pored fotografije na kojoj brineta pozira u bijeloj kreaciji na jedno rame.

Podsjetimo, par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama te očito shvatio kako je "to to".

Vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika, a mladenka je blistala u prekrasnoj vjenčanici poznate domaće dizajnerice Matije Vuice.

I Tiji i Mariju je ovo drugi brak. On je prethodno bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvoje djece, a Tia s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina. 

Kao od majke rođena: Ella Dvornik obožavateljima se pokazala u svom najprirodnijem izdanju