Voli se urediti

Od udaje za Mamića, Tia je nestala iz javnosti, no salon u kojem se sređuje često objavljuje njezine fotke

Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +0 Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Tiji Mamić očito godi bračni život s Marijem Mamićem, jer izgleda sve bolje.

Tia Mamić zaključala je sve svoje društvene profile.

Pogledaj i ovo Tia i Mario Mamić neočekivani krah ljubavi Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića, Tiji, koja se prije 2 godine udala za Marija Mamića, sina Zdravka Mamića.

Kada je u pitanju obitelj Mamić, tajnovitost po pitanju privatnog života je dobro poznata, a čini se kako se njoj priklonila i Tia koja je nakon udaje napravila novi profil na Instagramu pod lažnim imenom na kojem je odobrila tek 86 ljudi za prijatelje.

Ipak, lijepa pokćerka Ljube Jurčića čest je gost jednog poznatog zagrebačkog beauty salona u kojem se profesionalno šminka i koji često objavljuje njezine fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

Tako je jedna osvanula i jutros, a ponovno, Tia je dobila brojne komplimente na račun izgleda, kao i vizažistica za svoj rad na njezinom licu. "Prelijepa žena", "Brutalno kao uvijek", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati pored fotografije na kojoj brineta pozira u bijeloj kreaciji na jedno rame.

Podsjetimo, par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama te očito shvatio kako je "to to".

Vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika, a mladenka je blistala u prekrasnoj vjenčanici poznate domaće dizajnerice Matije Vuice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

I Tiji i Mariju je ovo drugi brak. On je prethodno bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvoje djece, a Tia s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +6 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Kao od majke rođena: Ella Dvornik obožavateljima se pokazala u svom najprirodnijem izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene