Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića, Tiji Jurčić, koja se 2017. godine udala za Marija Mamića.

Galerija


Otkad se udala za sina Zdravka Mamića, Tia Mamić zaključala je društvene profile.

Vezani članci Carice Photoshopa Carice filtera: Nitko ne vjeruje njihovim objavama na Instagramu, ali ne daju se smesti Stvarnost i filmovi Spaja stvarnost i filmove i ne koristi Photoshop, a zabavlja tisuće na Instagramu

Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića koja se u listopadu 2017. godine udala za Marija Mamića pred stotinjak uzvanika u zagrebačkom hotelu Westin.

Bilo je to vjenčanje o kojima se danima pričalo po gradskim kuloarima, a pogađate, najviše se pričalo i o raskošnoj vjenčanici event menadžerice koju je za nju izradila poznata dizajnerica Matija Vuica.

Par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama te očito shvatio kako je "to to". Nakon udaje, Tia se povukla iz javnosti, napravila novi Instagram profil koji je zaključan te broji tek 86 prijatelja, no najnovije fotografije atraktivne gospođe Mamić sada su izašle na profilu njezine prijateljice i šminkerice.

Na njima je jasno kako Tiji itekako godi bračni život, jer izgleda bolje no ikad, a to su primijetili i brojni Instagram korisnici koji se u komentarima nisu mogli nadiviti njezinoj ljepoti, ali i besprijekornom radu poznate zagrebačke vizažistice.

Podsjetimo, i Tiji i Mariju je ovo drugi brak. On je prethodno bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvoje djece, a Tia s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina.

Depresivan život i borba s ovisnošću završili su tragično. Godinu dana kasnije izlazi mu posthumni album