Svi se dive njezinoj ljepoti

Prijateljica objavila fotografije: Lijepa i samozatajna Tia blista nakon udaje za Marija Mamića

Tia Mamić (Foto: Instagram) Tia Mamić (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Mamić (Foto: Instagram) Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +0 Tia Jurčić (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića, Tiji Jurčić, koja se 2017. godine udala za Marija Mamića.

Otkad se udala za sina Zdravka Mamića, Tia Mamić zaključala je društvene profile.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Radi se o pokćerki političara Ljube Jurčića koja se u listopadu 2017. godine udala za Marija Mamića pred stotinjak uzvanika u zagrebačkom hotelu Westin.

Bilo je to vjenčanje o kojima se danima pričalo po gradskim kuloarima, a pogađate, najviše se pričalo i o raskošnoj vjenčanici event menadžerice koju je za nju izradila poznata dizajnerica Matija Vuica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

Par nikada nije javno govorio o svojoj vezi, no šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja.

Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama te očito shvatio kako je "to to". Nakon udaje, Tia se povukla iz javnosti, napravila novi Instagram profil koji je zaključan te broji tek 86 prijatelja, no najnovije fotografije atraktivne gospođe Mamić sada su izašle na profilu njezine prijateljice i šminkerice.

Na njima je jasno kako Tiji itekako godi bračni život, jer izgleda bolje no ikad, a to su primijetili i brojni Instagram korisnici koji se u komentarima nisu mogli nadiviti njezinoj ljepoti, ali i besprijekornom radu poznate zagrebačke vizažistice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

Podsjetimo, i Tiji i Mariju je ovo drugi brak. On je prethodno bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvoje djece, a Tia s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Avicii: (Foto: Instagram) Avicii (FOTO: Getty) Avicii (Foto: Instagram) Avicii : (Foto: Profimedia) +5 Avicii : (Foto: Profimedia) Celebrity Depresivan život i borba s ovisnošću završili su tragično. Godinu dana kasnije izlazi mu posthumni album

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene