preboljela je

Tia Mamić prisjetila se groznog iskustva s koronom: "Pošteno me satralo, posljedice sam osjećala još tri mjeseca"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić odgovarala je na pitanja svojih pratitelja na Instagramu te je otkrila da je preboljela koronavirus.

Supruga Marija Mamića, 37-godišnja Tia, na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Otkrila je da obožava kuhati između ostalog zbog prijatelja koji joj često dolaze u goste i vole kod nje jesti. Napisala je i da svo to suđe nakon kuhanja opere njezin suprug Mario.

Pogledaj i ovo Tia Mamić Poznat i razlog! Mamićeva snaha našla se u problemima pa donijela nimalo laku odluku: "Primorane smo na to!"

Jedno od pitanja bilo je i da li je preboljela koronavirus, na što je spremno odgovorila. "Jesam, bilo je grozno!. Imala sam sreću da nije otišlo na pluća. Ali ne pošteno satralo dva tjedna, a posljedice sam osjećala tri mjeseca poslije", napisala je Mamićeva supruga.

Da su zaljubljeniji nego ikada, Tia je nedavno pokazala i na društvenim mrežama i to na svoj rođendan. Suprug Mario donio joj je tortu na kojoj je pisalo "Sretan 37. rođendan najboljoj ženi".

Tia inače redovito plijeni pažnju atraktivnim fotkama s mora, a njezini pratitelji jedva čekaju nove detalje s njezina odmora. Atraktivna ekonomistica svojom savršenom linijom nerijetko zasjeni brojne dame s domaće scene, a iako samozatajna, ne libi se pokazati koliko zna uživati.

Inače, ekonomistica se 2017. godine udala za Marija Mamića, sportskog menadžera i sina Zdravka Mamića, a prije toga je nosila prezime Jurčić, koje pripada njezinu očuhu, poznatom ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću. Kada joj je s 12 godina umrla majka, on je preuzeo brigu o njoj i posvojio je.

Tia i Mario vjenčali su se u jednom zagrebačkom hotelu pred stotinjak uzvanika, sve ih je zabavljala pjevačica Rada Manojlović, a njihova je svadba bila proglašena svadbom godine. Ljubav im se dogodila godinu prije vjenčanja na otoku Pagu.

Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Domenica, zbog kojeg su ostali u jako dobrim odnosima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene