Tereza Kesovija nedavno je preboljela gripu, pa su ju testirali na koronavirus, a ističe da se nije bojala jer nije strašljivica po prirodi.

Galerija


Naša glazbena diva Tereza Kesovija (81) nije izgubila vedar duh tijekom izolacije zbog koronavirusa, a obožavatelje na društvenim mrežama u posljednje vrijeme uveseljava videima. 

Vezani članci Zabava, ilustracija Kako izgledaju ilegalne zabave u jeku pandemije: ''Sad znamo kako to organizirati" Vjekoslav Jeleč, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo Otkrivamo koliko je bilo pozitivnih na brzom testiranju u Zagrebu: "Očekivali smo visoku brojku. Ovo je bila metoda da rasteretimo sustav"

Istaknula je kako se ne dosađuje jer kaže da postoji bezbroj načina kako se to može riješiti, no otkrila je što joj smeta ovih dana. "U prvom redu nedisciplina pojedinaca. Evo, nedavno sam vidjela snimke s tržnice Dolac: dva starija gospodina nonšalantno šeću tržnicom s rukama na leđima. Ni maske ni rukavice, usput glasno pričaju i pljuckaju", ispričala je Tereza za Slobodnu Dalmaciju

Dodala je kako je novinar zaustavio jednog od dva čovjeka i pitao zašto nemaju maske i rukavice, a on ga je napao. "Ima li itko komentar za takav primitivan odgovor? Pogledajmo koliko ljudi ne sluša ili svjesno ignorira stručne upute tima uglednih ljudi, ministra Božinovića, ministra zdravstva prof. dr. Beroša, pa onu čudesnu, neumornu ravnateljicu Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević, prof. dr. Alemku Markotić te ravnatelja HZJZ-a Krešimira Capaka", rekla je pjevačica za Slobodnu Dalmaciju. 

Kesoviji namirnice donose prijatelji i obitelj, a nedavno je preboljela gripu, pa su ju testirali na koronavirus. Kaže kako ju nije bilo strah pozitivnog rezultata jer po prirodi nije strašljivica. 

Pjevačica je komentirala i otkazivanje Eurosonga te krizu u glazbenoj industriji zbog otkazivanja koncerata i festivala. "Eurosong će se održati sljedeće godine i oko toga ne vidim dramu. Što se glazbenika tiče, uvijek su bili snalažljivi, a vodeća imena sigurno će brže nadoknaditi propušteno", objasnila je. 

Prevario ju s prostitutkom, no nije to bio razlog prekida veze duge 13 godina, a danas su bliski prijatelji