Brak iz djetinjstva

Predstavnica Cipra na ovogodišnjem Eurosongu postala majka u dobi od samo 14 godina!

Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) Tamta (Foto: Instagram) +0 Tamta (Foto: Instagram) Galerija

Tamta Goduadze, koja ove godine predstavlja Cipar na Eurosongu, udala se i rodila kao djevojčica od 14 godina.

Cipar je jedna od zemalja čiju ćemo predstavnicu, 38-godišnju pjevačicu Tamtu gledati u prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosona i čija zanimljiva životna priča plijeni pažnju, a pomalo i šokira.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Prekipjelo joj je! Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!"

Tamta je rođena i odgojena u Gruziji gdje je počela pjevati vrlo mlada, već s pet godina. A ono što mnogi ne mogu povjerovati je da je vrlo mlada stupila u brak i rodila svoje prvo dijete.

Naime, sa samo 14 godina upoznala je dvije godine starijeg mladića za kojeg se ubrzo udala i rodila kćer. Brak sklopljen u djetinjstvu potrajao je 6 godina, a Tamta se nakon razvoda uz pjevanje posvetila i odgajanju djeteta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

S 22 godine preselila se u Atenu zajedno s obitelji gdje je s majkom radila kao domaćica u dobrostojećim obiteljima. 2004. godine odlučila se nagovor jedne od obitelji u kojoj je radila prijaviti u tamošnji pjevački talent show. To se pokazalo pravom odlukom jer je svojim vokalnim sposobnostima žiri i publiku ostavila bez daha, kao i činjenicom što je u vrlo kratkom vremenskom roku tečno naučila pričati grčki jezik.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamta (@officialtamta) on

Tamti je nastup na Eurosongu bila jedna od životnih želja koju je prvi put pokušala ispuniti 2007. godine no nije osvojila dovoljan broj glasova na državnom izboru. 

U prvoj polufinalnoj emisiji publici će se predstaviti pjesmom "Replay". 

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +2 Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Još jedna proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova: ''Mužiću, čini se da ćemo još jednu tortu morati rezati!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene