Tamaru i Petru Ecclestone su fotografi uhvatili kako se ukrcavaju na jahtu sa svojim muževima i djecom, a izgleda kako obitelj nakon karantene kreće u toplije krajeve na odmor.

Galerija


Obitelj Ecclestone često posjećuje jug Hrvatske, točnije Dubrovnik, a njihova luksuzna jahta Petara u nedjelju je uplovila u luku Gruž. Iako se pretpostavljalo kako će na jahtu stići Bernie Ecclestone i njegova trudna supruga Fabiana Flossi, u Dubrovnik su ipak stigle njegove kćeri Petra i Tamara s obiteljima.

Vezani članci Tamara Ecclestone i Jay Rutland Ne daju joj mira: Bogatu nasljednicu ponovno napadaju zbog odmora u Hrvatskoj i nove objave s Lokruma Petra Ecclestone Samo 2 mjeseca od poroda: Kći najbogatije Hrvatice u vrućim hlačicama pokazala preplanule noge i istesanu liniju

Fotografi su ih uhvatili kako se ukrcavaju na jahtu sa svojim muževima i djecom, a izgleda kako obitelj nakon karantene kreće u toplije krajeve na odmor. Sestre Ecclestone još su se tijekom samoizolacije požalile da se ne mogu družiti, a inače su zaista bliske te su odlučile nadoknaditi propušteno vrijeme.

Petra Ecclestone početkom travnja ove godine rodila je kći, a jedno je vrijeme sretnu vijest skrivala od javnosti. Da je postao otac, objavio je Petrin zaručnik Sam Palmer, a bogata nasljednica iz braka s Jamesom Stuntom ima troje djece.

I njezin otac odlučio je proširiti obitelj. Bivši vlasnik Formule 1 i bivši hrvatski zet, 89-godišnji Bernie Ecclestone čeka svoje četvrto dijete sa 44-godišnjom suprugom Fabianom Flossi.

Od slatkice lijepih atributa ostale samo umjetne grudi - pretjerala je s gubljenjem kila i operacijama