Objavili na Instagramu

Dok njezin otac u 90. godini čeka četvrto dijete, u obitelj bogate nasljednice stigla je kći

Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petra Ecclestone i Sam Palmer (Foto: Profimedia) Galerija

Zaručnik Petre Ecclestone, Sam Palmer, na Instagramu je objavio da su prije nekoliko tjedana dobili kćer.

Petra Ecclestone rodila je curicu, otkrio je njezin zaručnik Sam Palmer na svom Instagramu u nedjelju navečer. 31-godišnja bogata nasljednica rodila je prošloga mjeseca, no par je sretnu vijest skrivao od javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaokupljene samo jednim! Kćeri najbogatije Hrvatice uhvaćene na luksuznom odmoru, ali čini se da nisu imale puno vremena za opuštanje!

"Dobio sam brojne poruke u kojima ste me pitali kada će se dijete roditi. Dobili smo prekrasnu curicu prije nekoliko tjedana. Hvala svima na lijepim željama. Majka i moja kćer su dobro", napisao je Palmers.

Petra je prije samo nekoliko dana napisala na društvenim mrežama kako joj samoizolacija teško pada jer ne može vidjeti svoju sestru Tamaru.

Slavna bogatašica već ima troje djece iz braka s Jamesom Stuntom.

Prije nekoliko dana sretne vijesti objavio je i njezin otac Bernie Ecclestone, koji u 90. godini života očekuje dijete sa svojom suprugom Fabianom Flosi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene