može i na rate

Novi početak nakon životnog brodoloma: Tajči nudi tečaj meditacije za 1200 kuna

Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Instagram) Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Cameron Tajči (FOTO: Instagram) Galerija

Tatjana Cameron Tajči bacila se u novi biznis. Poučena vlasitim iskustvom, svima onima koji prolaze kroz teške životne situacije nudi tečaj meditacije.

Prošla su dva mjeseca otkako je Tatjana Cameron Tajči ostala bez supruga. Iza nje je najteži životni period, a poučena vlastitim iskustvom, Tajči je odlučila pomoći i drugima. Naime, pjevačica, a po novom i životna trenerica, svima onima koji prolaze kroz teške životne situacije nudi tečaj "Budi rock-zvijezda transformacije".

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima pohvalila se na instagramu Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

"Meditacija je ostavila nevjerojatno velik utjecaj na moj život. Pomogla mi je da prebrodim najteže dane u protekloj godini", kaže Tajči koja je nedavno i sama progovorila o bolnoj prošlosti. Online tečaj sastoji se od pet elemenata i namijenjen je svima onima koji žele raditi na sebi i napredovati.

Cijena tečaja je 1200 kuna, a susretljiva Tajči svojim polaznicima nudi i mogućnost plaćanja na rate. Osim toga, svi oni koje zanima kako izgleda tečaj prvi dio mogu vidjeti besplatno. Tajči je uvjerena u učinkovitost svog programa, pa tako svima onima koji ne budu zadovoljni dobivenim jamči i povrat novca.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene