Skupila je hrabrost

DOBILA POSAO U ZATVORU "Bez straha sam rekla da"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada je žarila domaćom glazbenom scenom, a danas Tajči ispunjavaju sasvim druge stvari.

Velika promjena dogodila se nedavno u životu Tatjane Cameron, svima znane kao Tajči. Pobjednica Jugovizije, koja je s pjesmom "Hajde da ludujemo" napravila pravi boom devedesetih godina, predbrodila je svoje strahove i započela s radom u ni manje ni više nego zatvoru.

Pogledaj i ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima "Bravo mama!" Tajči se pohvalila se velikom odlukom svojih sinova, na koje ne može biti ponosnija: "To je najbolji dar ikada!"

“Najznačajnija promjena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam prije davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrijednost. Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla se u zatvoru u ulozi mentorice”, otkrila je Tatjana.

“Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne srame priznati patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritiziranja i s puno razumijevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvijek spremne zakoračiti na frontu i pomoći drugima", dodala je Tajči za portal Carice.eu.

Tajči trenutno vodi svoj talk show ‘Buđenje u Americi’, a redovno piše i kolumnu za Huffington Post. Osim toga prava je obiteljska žena i supruga kakvu bi mnogi poželjeli.  Sretno je udana za svog najboljeg prijatelja, poduzetnika Mathhewa. S mužem i trojicom predivnih sinova živi u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene