Nekada je žarila domaćom glazbenom scenom, a danas Tajči ispunjavaju sasvim druge stvari.


Velika promjena dogodila se nedavno u životu Tatjane Cameron, svima znane kao Tajči. Pobjednica Jugovizije, koja je s pjesmom "Hajde da ludujemo" napravila pravi boom devedesetih godina, predbrodila je svoje strahove i započela s radom u ni manje ni više nego zatvoru.

Vezani članci Tatjana Cameron Tajči i Matthew Cameron (FOTO: Facebook) Prošlo je mjesec dana! Shrvana Tajči suprugu ispunila najveću želju Slika nije dostupna Otkriveno zašto je Tajči napustila Hrvatsku? "Osjećala sam se nezaštićeno od moćnih muškaraca"

“Najznačajnija promjena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam prije davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrijednost. Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla se u zatvoru u ulozi mentorice”, otkrila je Tatjana.

“Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne srame priznati patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritiziranja i s puno razumijevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvijek spremne zakoračiti na frontu i pomoći drugima", dodala je Tajči za portal Carice.eu.

Tajči trenutno vodi svoj talk show ‘Buđenje u Americi’, a redovno piše i kolumnu za Huffington Post. Osim toga prava je obiteljska žena i supruga kakvu bi mnogi poželjeli.  Sretno je udana za svog najboljeg prijatelja, poduzetnika Mathhewa. S mužem i trojicom predivnih sinova živi u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee.