Svako malo izađe neka nova vijest o smrti nikad prežaljene princeze Diane, a sada je i kanadski tabloid Globe objavio kako je princ William krivca pronašao – u Hrvatskoj??


Princeza Diana umrla je automobilskoj nesreći u Parizu 1997., no njezin odlazak je i dalje obavijen velom tajne. Iako nisu pronađeni dokazi za ponovno otvaranje istrage o smrti princeze Diane u prometnoj nesreći koje je i sam potvrdio pomoćnika načelnika londonske policije, sada je kanadski tabloid Globe objavio kako je upravo princ William navodno pronašao muškarca odgovornog za smrt njegove majke.

Obavijest policije o smrti slavne princeze

Vezani članci Princ Harry i princ William - 8 Otkriveno je o čemu su prinčevi Harry i William pričali za vrijeme otkrivanja statue posvećene majci Diani Princ Harry i princ William - 1 Braća Harry i William ujedinjeni na važan i emotivan dan, zaboravili na svađe kako bi odali počast pokojnoj majci

Internetom već kruži naslovnica koja će u prodaji biti tek 13. siječnja, a glavna vijest je upravo smrt neprežaljene princeze. Navodno je William na tragu ubojici koji se skriva u 'planinskoj regiji' blizu Jadranskog mora, da se misteriozni ubojica zove Boris te se skriva zajedno sa dva suradnika. Ali to nije sve, tabloid piše i kako je otkriven i plan princa Williama koji želi privesti pravdu 16 godina nakon smrti majke, donosi Showbiz Spy.

Londonska metropolitanska policija (MET) rekla je u kolovozu kako procjenjuju novu informaciju o smrti Diane, Dodija i njihova vozača. U to doba su medijska izvješća tvrdila da su MET-u preneseni navodi da je pripadnik britanske vojske prouzročio te pogibije. Francuski istražitelji zaključili su da je nesreću prouzročio vozač Paul koji je izgubio kontrolu nad vozilom vozeći velikom brzinom u pijanom stanju.

Uz ove službene izvještaje, sve vijesti proizašle iz tabloida ne treba uzimati za ozbiljno.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook