Legendarni glumac pohvalio se da je s njime na setu kći Sistine i objavio fotografiju koja je zabrinula obožavatelje zbog njegovog izgleda.

Galerija


Slavni glumac Sylvester Stallone (73) pohvalio se fotografijom na Instagramu kako je kći Sistine (21) s njime na snimanju novog filma “Samaritanac“. “Moja kći me posjetila na setu nakon što sam morao obaviti neki poslić“, napisao je Stallone poznat po akcijskim junacima Rockyju i Rambu.

Vezani članci Slika nije dostupna RAMBO: Opet se vraća! Slika nije dostupna Trčali Rockyjevim stubama i nabasali na njega - 'Selfie' im donio slavu!

No njegova je fotografija zabrinula dio obožavatelja koji očito nisu shvatili da su nateknuto lice i porezotine djelo šminkera na snimanju. “O bože, jesi li dobro?“, “Je li to pravo?“, “Pazi na sebe, šampione“, komentirali su.

Drugi fanovi su se pak našalili s glumcem. “Tko zna kako izgleda drugi tip“, “Što ti je kći učinila?“, “Čini se da je Rocky opet morao primiti udarce“, “Dobar posao si obavio“, “Ne možeš se zafrkavati dok boksaš s kćeri“, napisali su.

Osim Sistine, Stallone ima i kćeri Sophie (23) i Scarlet (17) te sina Seargeoha (41). 

Zvijezda kultnog "Baywatcha" u 52. izgleda fantastično: Skinula se do kraja i oduševila obožavatelje