Sylvester Stallone pokazao je sijedu kosu i bradu.

Galerija


Legendarni holivudski glumac i junak akcijskih filmova, 73-godišnji Sylvester Stallone pokazao je svoj prirodan izgled, sijedu kosu i bradu i očito zaključio kako je vrijeme da zanemari dugogodišnje bojenje u crno.

Vezani članci Kćeri Sylvestera Stallonea - 3 Odmor ne može proći bez seksi snimanja: Zgodne sestre u minijaturnim bikinijima zabavljale prolaznike Supruga Sylvestera Stallonea, Jennifer Flavin s kćerima On se izobličio botoksom, a njegova 22 godine mlađa žena izgledom uspješno konkurira njihovim predivnim kćerima

Glumac je svoj najnoviji imidž podijelio s obožavateljima na Instagramu i predstavio svoju novu mantru koja glasi "Keep punching" ili doslovno "nastavi udarati".

"Ponekad se probudim i ne da mi se ništa raditi. Samo se odmaram. Ako tko tvrdi drugačije, lažu, to je u ljudskoj prirodi. Tada se možete okrenuti, naljutiti malo na sebe i shvatiti da ako želiš bilo gdje dospjeti napraviti depozit u banci svojih ciljeva. Zato ću se vratiti svojoj omiljenoj frazi i učiniti to. Nastaviti udarati", napisao je Sylvester uz objavljeni video.

Obožavatelji su mu u vrlo kratkom vremenu komentirali novi izgled, i to s odobravanjem.

"Nije lako živjeti tako dugo sa slavom i moći. Ponosni smo na tebe i srebrnu kosu", "Vau, Sly, izgledaš sjajno", "Ostani siv, prijatelju moj, "Šampione, stoji ti dobro", samo su neki od komentara koje je dobio.

Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost