Slavni snagator Sylvester Stallone skinuo je majicu i pokazao nevjerojatno mišićav torzo.

Galerija


1982. priča o neustrašivom "Rambu" zadivila je svijet, a glumac koji ga je utjelovio i dan danas izgleda nabildano i utrenirano baš kao što je to bio kada je film snimljen.

Vezani članci Fascinantne tetovaže Svi žele da berlinski majstor slika po njima, a iz njegovih radova jasno je zašto Borat Sjećate ga se kao blesavog lika sa škembicom i dlakavim prsima, no glumac je postao mišićavi komad

Naravno, radi se o legendarnoj holivudskoj faci, Sylvesteru Stalloneu koji slovi za jednu od najvećih akcijskih zvijezda svih vremena. 

Sylvester danas ima 73. godine, no i dalje oduševljava svoje obožavetelje. Osim što i dalje snima filmove, glumac je nedavno viđen kako isprobava odjeću u New Yorku, a unatoč tome što su ga paparazzi snimali odlučio je pred svima skinuti majicu i pokazati nevjerojatno tijelo. 

Vremešni glumac bogate karijere tako je s ponosom otkrio da se njegova forma uopće nije promijenila s godinama, već da je nabildan jednako kao i nekada. Mišićavi torzo i ruke ovog 73-godišnjaka nikog ne ostavljaju ravnodušnim, a očito je i kako je on sam svjestan koliko dobro izgleda. 

Zvijezda akcijskih filmova ovog je ljeta posjetila i Hrvatsku, a sada se očito vraća u svoju svakodnevnicu i kupuje svečana odijela za mnoge premijere koje će pohoditi ove godine. Pri tome čini se nije zaboravio ni na fanove, koji željno iščekuju svaku priliku da ukradu pogled na tijelo ovog muževnog frajera. 

Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna