Malo se razuzdala!

Svjetski poznata manekenka plesala u Beogradu na hitove Seke Aleksić, pjevačica je objavila i njihovu zajedničku fotku!

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 1 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 2 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 3 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 4 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 5 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 8 Alessandra Ambrosio i Seka Aleksić - 6 Alessandra Ambrosio - 1 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 4 +25 Alessandra Ambrosio - 5 Galerija

Svjetski popularna manekenka Alessandra Ambrosio posljednje dane provodi na Balkanu, a sad je pozirala i s poznatom folk pjevačicom Sekom Aleksić.

Svjetski popularna manekenka Alessandra Ambrosio protekle dane provodi na ljetovanju na jadranskoj obali, a nakon Crne Gore u kojoj je uživala s našom poznatom Ivanom Knoll, Ambrosio se uputila u Srbiju.

Pogledaj i ovo Seka Aleksić - 3 Što je ovo? Turbo folk zvijezda pozirala u kratkoj haljini pa pažnju usmjerila na jedan drugi modni detalj: "Wow, precool"

U jednom beogradskom klubu Alessandra je bila na rođendanskoj proslavi poznatog srpskog PR stručnjaka Milana Blagojevića.

Milan je na svojoj zabavi imao brojne važne osobe, a osim Alessandre na partiju je bila i folk pjevačica Seka Aleksić.

Seka je pozirala s Alessandrom i sve objavila na svom Instagram profilu, a dvije predivne žene zasjale su u crnim elegantnim haljinama.

''Nevjerojatna žena'', napisala je Seka u opisu fotografije s Alessandrom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Aleksić je slavljeniku otpjevala i nekoliko pjesama, a čini se da se Ambrosio također super zabavaljala pa je u jednom trenu i ona uzela mikrofon te zapjevala pred svima.

Veselu atmosferu s rođendanske proslave Seka je postavila na svoj Instagram, a sudeći po videozapisima društvo se odlično zabavljalo u društvu bivše Victorijine anđelice i jedne od najpoznatijih pjevačica Balkana.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nestala Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +9 Marijana Seifert - 2 Celebrity Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +31 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić pozirala u tangicama pa se odlučila na provokativan potez: "Zločesta sam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene