Relja Bašić je preminuo. Cijela Hrvatska se oprašta od voljenog glumca.


Cijela Hrvatska oprašta se od velikog, obožavanog Relje Bašića. Preminuli glumac jedan je od najvećih zvijezda hrvatskog glumišta pa ne čudi što su društvene mreže prepune tužnih statusa i izražavanja žaljenja zbog njegove smrti. "Naš gospodin Fulir. Legenda. Počivajte u miru. Hvala Vam za svu umjetnost koju ste nam podarili i ostavili neizbrisiv trag! Zauvijek u najljepšem sjećanju...", napisao je Jasques Houdek na svom Facebooku.

Vezani članci In Magazin: John Pavlish, fotografije - 1 Domaće glumice na otvorenju jedinstvene izložbe fotografa Johna Pavlisha, zanimljivo je kako je nastao cijeli projekt Jacques Houdek - 4 Fotografija Jacquesa uz izdašnu gozbu za posebnu priliku pravi je hit na Facebooku: "Jedan ćevapčić smijem"

Putem Instagrama oprostila se od Relje Bašića i Bojana Gregorić Vejzović. Poručila je legendarnom glumcu da će svima nedostajati. Stefan Kapičić iz Los Angelesa poručio je glumcu kako mu je bila čast raditi i učiti od njega. "Laku noc gosn. Fulir. Bila je čast raditi sa vama i učiti od vas. Počivaj u miru, Relja Bašić. Legendo" napisao je uz Reljinu fotografiju i glumac Stefan Kapičić. Omiljenom "Fuliru" posljednje zbogom rekao je i premijer Andrej Plenković.