Uskoro ćemo saznati tko su dobitnici "Zlatnog Studija". Svečana dodjela održava se večeras! Među nominiranima su i lica te formati Nove TV.

Galerija


Večeras se održava svečana dodjela "Zlatnog Studija". Studio Jutarnjeg lista, jedan od najdugovječnijih TV tjednika, pokrenuo je "Zlatni Studio" - nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu. Glasanje se odvija pod motom "najbolji biraju najbolje", a nagrade dodjeljuju sami čitatelji.

Za "Zlatni Studio" konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine. Među nominiranim licima i formatima našla su se i ona s Nove TV. Tako se u kategoriji ''Najbolja TV emisija'' u konkurenciji našla emisija Provjereno te show Tvoje lice zvuči poznato.

Andrija Jarak, Ivana Paradžiković i Ivana Petrović (Foto: PR)
Andrija Jarak, Ivana Paradžiković i Ivana Petrović (Foto: PR)

Među najboljim TV novinarima za prestižnu titulu najboljeg bore se, između ostalih, Andrija Jarak i Ivana Petrović. U konkurenciji za najboljeg TV voditelja/voditeljicu našli su se Ivana Paradžiković te Rene Bitorajac i Igor Mešin. U kategoriji najbolje TV serije za titulu najbolje natječe se Čista ljubav, dok su se u kategoriji najbolji reality show našao Supertalent.

Andrija Jarak (Foto: dnevnik.hr)

Ipak, lica Nove TV našla su se i u drugim kategorijama. Tako se primjerice Janko Popović Volarić, koji s Novom TV surađuje na seriji Čista ljubav te je bio u žiriju Supertalenta, našao u tijesnoj borbi za najboljeg filmskog glumca. Tu mu je titulu osigurao film Goran.

Damir Kedžo, pobjednik showa Tvoje lice zvuči poznato, našao se u kategoriji ''Hit godine'', a u borbu ide s pjesmom ''Sve u meni se budi'' koju je otpjevao s kolegicom Zsa Zsom.

Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)
Rene Bitorajac, Igor Mešin (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)