Virginie Ledoyen stigla je na premijeru novog filma "Once Upon A Time In Hollywood" Leonarda DiCaprija na Filmski festival u Cannesu.

Galerija


Premijera filma "Once Upon A Time In Hollywood" u Cannesu bila je mjesto susreta dvoje glumaca iz legendarnog filma "Žal", i to nakon punih 19 godina.

Vezani članci Claudia Schiffer i David Copperfield (Foto: AFP) Tad najpopularniju ženu svijeta osvojio je na čaroban način, a onda se saznalo da je susret namjestio i platio Rita Ora (Foto: Profimedia) Nova Playboyeva djevojka? Glumica bujno poprsje pokazala u haljini koja podsjeća na kostim zečica

Riječ je o 44-godišnjem Leonardu DiCapriju i francuskoj glumici, 42-godišnjoj Virginie Ledoyen.

Virginie je u Cannes stigla kako bi podržala kolegu i novi film redatelja Quentina Tarantina koji je oduševio gledatelje te zaradio 6-minutne ovacije nakon prikazivanja u dvorani. Zablistala je u dugačkoj zelenoj haljini s istaknutim dekolteom i osmijehom na licu na kojem vrijeme nije ostavilo veliki trag.

Inače, Leonardo i Virginie glumili su ljubavnike Richarda i Françoise u filmu redatelja Dannyja Boylea "Žal" snimljenom 2000. godine, po knjizi autora Alexa Garlanda.

Unatoč tome što je film u ono vrijeme dobio loše kritike, danas ima status kultnog klasika.

Virginie se nakon "Žala" nastavila baviti glumom, i to u vlastitoj domovini.